Бійців 51-ї бригади у суді можуть визнати потерпілими. ФОТО

Бійців 51-ї бригади у суді можуть визнати потерпілими. ФОТО
Чергове судове засідання у справі 22-х бійців 51-ї бригади відбулося у Володимир-Волинському міському суді 19-го травня.

Як завжди хлопців прийшли прийшли підтримати активісти та просто небайдужі жителі, - повідомляє Буг.

У зв’язку з виходом судді Леоніда Канівця на пенсію справу вестиме тепер Олександр Лященко, який до цього був запасним.

З цікавого моменту розпочався розгляд справ: військовий прокурор Луцького гарнізону зачитав справу, порушену Генеральною прокуратурою України, про те, що підозрювані є також і потерпілими у діях, вчинених Російською Федерацією. Хочемо зазначити, що колишні військовослужбовці через своїх адвокатів подали позов у Європейський суд з прав людини.

Нарешті завершилось долучення до матеріалів справи характеризуючих даних бійців. З деякими моментами адвокати та підсудні були категорично не згодні. Це, наприклад, характеристики на бійців, видані в Запоріжжі, результати медичної комісії, яка була пройдена без реального обстеження за декілька хвилин. Постійно виникали суперечки через недостовірність документів, які надавала прокуратура.

Наступне судове засідання призначене на 17 червня. Суддя пообіцяв працювати продуктивніше і призначати зустрічі частіше, перейти в режим дводенних засідань.









Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
з прав людини. Вся Украина годує гройсмана и яйценюка банду...
Відповісти
тотальна грамотність - велике зло.
Відповісти
Два роки хлопців- мордують. І мій був під тим червонопартизанськом, прийшли- на допомогу. З рашистами, щдин-одного нахрен посилали- через кордон. Як стали лушпашити з того боку- покидали все, і речі, і техніку, не встигли навіть каміння наносити, аби сховатися від "градів" і мін. Як були в тапках, так і повтікали з під обстрілу. Сидимо каже, в кущах- цілу ніч, акумулятори з мобілок- подіставали. На ранок- щось їздить, підповзаємо, слава Богу- дві лінії "свій-свій", значить- на нашій Земле, з цього боку кордону. Вивезли їх. Вернулись- у зону обстрілу- навіть не все погоріло (але 10 вогнегасників після того, я їм привіз). Вижити, каже син, ніхто навіть не мріяв, милилися, щоб- не розірвало на шматки, щоб було батькам кого похоронити.
Відповісти
бійці - потерпілі, убиті ними співгромадяни - нападники... Ненька моя нєзалєжала.
Відповісти
Останні новини
Бійців 51-ї бригади у суді можуть визнати потерпілими. ФОТО
21 травень, 2016, 12:14