День вишиванки в ПриватБанку на Волині. ФОТО*

День вишиванки в ПриватБанку на Волині. ФОТО*
Волиняни з покоління в покоління бережуть давні національні традиції. Особлива увага останніми роками до вишиваного одягу. В працівників ПриватБанку на Волині це вбрання є своєрідним дрес-кодом у Всесвітній день вишиванки. Люди самі одягають свої улюблені сорочки та сукні та йдуть із піднесеним настроєм на роботу.

“Про те, що наша велика родина Північно-західного регіонального управління ПриватБанку є дружнім колективом, свідчить і День вишиванки, бо всі колеги вміють щодня і працювати для України, і цінувати наші споконвічні українські традиції, - розповідає директор Північно-західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко. - Кожен колектив у районних і міських відділеннях нашої фінансової установи цього дня в обідню пору на згадку про свято робить гарні світлини. Це згуртовує наших працівників", - повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Волинь здавна славилася своєрідною вишивкою. Візерунки геометричні, чіткі і прості за композицією. Чіткість ритму підсилюється однобарвністю вишивок, виконаних червоною ниткою на білій-сірій полотнині. Вишивки північної Волині вражають своєю вишуканою простотою. У південних районах області переважають рослинні мотиви. Сорочки біля коміра та на рукавах вишивали білими, небесними або червоними кольорами.

“День вишиванки дійсно єднає наш український народ, бо кожен розповідає й свою історію про вишиту сорочку або сукню, краватку або костюм. Кому мама вишила, кому дружина, а багато наших жінок - гарні майстрині та самі вишивають. Окрім цього, в ПриватБанку є загальноприйнятий дрес-код - так би мовити світлий верх і темний низ. У жінок - фірмова хустинка, а в чоловіків - фірмова краватка, тому до дрес-коду їм не звикати, - каже директор Північно-західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко. - Сьогодні День банківського працівника, тому вітаю всіх колег, бо ми робимо спільну справу щодня, думаємо та розвиваємося в одному напрямку. Цим і завдячую людям. ПриватБанк є незмінним багаторічним лідером в Україні. Тож бажаю удачі, професійного росту, добра та достатку всім Вашим родинам!”






















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
займаються дресом і кодом...
Відповісти
гарно молодці...
Відповісти
вот именно когда нечем заняться ... вообще понапридумывают всяких ненужных праздников и радуются .. в стране люди не знают как им в семьях бюджет распределить и как выжить с такими зарплатами а они вышиванки надели и радуются "покращеням" ...
Відповісти
Останні новини
День вишиванки в ПриватБанку на Волині. ФОТО*
20 травень, 2016, 18:52