ДТП у Маріуполі: автобус із бійцями АТО зіткнувся з маршруткою. ВІДЕО

ДТП у Маріуполі: автобус із бійцями АТО зіткнувся з маршруткою. ВІДЕО
Сьогодні близько 8:20 у Маріуполі на перехресті вул. Італійської та вул. Артема зіткнулися мікроавтобус, який перевозив працівників одного з підрозділів, що несе службу в зоні проведення Антитерористичної операції (АТО), і маршрутне таксі.

Кількість травмованих унаслідок ДТП становить 14 осіб, більшість з них - військовики. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив заступник спікера Нацполіції Донецької області Павло Дяченко.

"Є уточнена інформація, в результаті зіткнення отримали травми 14 осіб: 9 осіб – бійці підрозділу (які несуть службу в зоні АТО і перебували в мікроавтобусі, - ред.) та 5 осіб - цивільні особи, які перебували в маршрутному таксі", - зазначив він.

За словами Дяченка, зараз точно відомо, що один із бійців має тяжкі тілесні ушкодження. "У нього черепно-мозкова травма", - уточнив він.

Зараз на місці аварії вже вільний рух транспорту. Правоохоронці продовжують з'ясовувати обставини події, постраждалим надається необхідна медична допомога.

"Попередня кваліфікація - це порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатація транспорту особами, які керують даним транспортом", - резюмував Дяченко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ДТП у Маріуполі: автобус із бійцями АТО зіткнувся з маршруткою. ВІДЕО
20 травень, 2016, 22:53