Дядя Жора був шокований подарунком від ВолиньPost. ФОТО

 Дядя Жора був шокований подарунком від ВолиньPost. ФОТО
Ось чого дядя Жора точно не очікував у Луцьку, то це оголосити арт-шоу «Портрет» на світському рауті, а через годину побачити на полотні своє зображення.

Таким чином вирішили привітати та здивувати комедійного шоумена працівники ВолиньPost.

Ведуча рубрики «Стильний Луцьк» Майко Марина, хобі якої - художнє та графічне мистецтво, винесла до залу велике полотно, на якому був зображений абстрактний малюнок, і запропонувала відгадати гостям, чий силует прихований під «червоним сонцем пустелі». Після цього гостям було запропоновано взяти в руки пензлики та зобразити звичайний чорний квадрат, замалювавши чорною фарбою все полотно. Головна ідея спільної роботи - дати можливість кожному вкласти частинку себе в подарунок та зрозуміти, що малювати може кожен.

Через 15 хвилин після того, як висохла фарба, з картини була знята плівка, і на чорному фоні з'явилось срібне зображення ведучого. Дядя Жора був дуже здивований. Винахідливий та балакучий артист мовчав з відкритим ротом декілька секунд.

«В мене ще ніколи не було такого великого бейджа. Тепер буде, чим замінити аватарку в соцмережах», - пожартував Жора після подяки за шокуючий сюрприз.

Після приїзду в Київ дядя Жора зробив фото із портретом, чим повідомив, що картина доїхала в столицю цілою та непошкодженою.

Дякуємо Юрі Чайці, власнику дизайн-студії «The room 2015», за те, що приєднався до привітання та подарував ВолиньPost фарби та пензлики, а ще прекрасне велике полотно для портрету, зроблене його власними руками.


























Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дядя Жора був шокований подарунком від ВолиньPost. ФОТО
21 травень, 2016, 19:34