Горбачов підтримав анексію Криму

Горбачов підтримав анексію Криму
Колишній президент СРСР Михайло Горбачов в інтерв'ю газеті Sunday Times підтримав дії президента Володимира Путіна щодо Криму.

Про це пише Кореспондент. НЕТ.

Він сказав, що на місці Путіна вчинив би так само. "Я завжди за волевиявлення народу, а більшість у Криму хотіла возз'єднання з Росією", - цитує газета Горбачова.

Більшість держав-членів ООН не визнає законності приєднання Криму до Росії у 2014 році і називає цей акт анексією.

"Єдина причина, з якої я би не став (діяти як Путін. - Ред. ), якби все ще перебував при владі, - це те, що Радянський союз існував би і далі, і Крим був би його частиною", - також сказав Горбачов.
За словами кореспондента Sunday Times, політик усе ще шкодує про розпад СРСР.

На думку Горбачова, зникла "велика країна з величезними ресурсами та можливостями".

"Більшість росіян думають, як я: вони не хочуть її повернути, але глибоко шкодують, що вона зруйнувалася", - зауважив він.

Депутат Верховної Ради України Антон Геращенко заявив в інтерв'ю радіостанції Говорит Москва, що Україна постарається закрити шлях до Європи колишньому президенту СРСР Михайлу Горбачову, який схвалив приєднання Криму до Росії.

"Дипломатичним шляхом будемо звертатися до європейських партнерів, щоб його не приймали в Європі, і не фінансували його фонд, який допомагає розпалювати ненависть між Росією і Україною", - сказав Геращенко.

За його словами, Горбачов допомагає "своїми безрозсудними діями не тільки СРСР розвалювати, а й Росію".

"У таких випадках СБУ приймає рішення про заборону в'їзду особам, які підтримують порушення територіальної цілісності України. Однак я не пригадую, щоб він приїжджав останнім часом, йому тут робити немає чого", - додав депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Путін вустами своїх шавок натякнув Михайлу Сергійовичу, мовляв, в"якай, що Кримнаш, а то посадимо за розвал СРСР, старпьор...
Відповісти
Известная практика! Сначала выгоняем коренное население, запрещаем язык и религию, затем завозим "своих рупоров поддержки" и получаем... "большенство в Крыму хотят присоединения к России". А хочет ли коренное население к России? Крым всегда был и будет крымскотатарским в составе Украины!
Відповісти
Голос з того світу, з могили
Відповісти
крим буде хитатись завжди, партизанський рух ніхто і ніколи не зміг перемогти, окупанти будуть боятися за свої шкури постійно.
Відповісти
"Депутат Верховної Ради України Антон Геращенко заявив в інтерв'ю радіостанції Говорит Москва, що Україна постарається закрити шлях до Європи колишньому президенту СРСР Михайлу Горбачову, який схвалив приєднання Криму до Росії"...а слабо постаратися ціни на газ для населення зменшити....чи вплинути на цінову політику пального яке безпідставно зростає.....чи геращенко думає що той дідуля у його віці в Україну поїде.....і навіщо таких депутатів піарщиків обирати???

Відповісти