На Луцькому вокзалі не дозволяють встановити кликуна

На Луцькому вокзалі не дозволяють встановити кликуна
На залізничному вокзалі в обласному центрі Волині давно мають намір встановити бронзову скульптуру кликуна – одного з символів міста. Утім, є причини, які стоять на заваді цьому.

Про це стало відомо 23-го травня під час засідання постійної комісії Луцькради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму, - пише "VIP".

На переконання голови комісії Наталії Бунди, кликуна на залізничному вокзалі Луцька не можуть встановити через те, що вокзал підпорядкований Львівській залізниці і керівництво вокзалу не схвалює таких новацій на території залізничної станції. Утім, на її думку, кликун, який би запрошував до Луцька, був би доречним на території залізничної станції.

«Зараз керівництво вокзалу не погоджує нам встановлення кликуна», – запевнила Наталія Бунда. І додала, що є, до того ж, ініціатива відкрити там інформаційний центр, де можна було б, для прикладу, вночі попити кави чи чаю й знати необхідну для себе інформацію.

«Ми знаємо про те, що в Луцьку є така проблема, що туристам, які приїжджають вночі, немає куди подітися, намагаємося щось з цим зробити, але поки не маємо схвалення з боку керівництва вокзалу», – розповіла голова депутатської комісії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А торгові кіоски Башкалєнкового Вані Смоленга стоять моцно, як орган чєловєческій на поліському весіллі!А ну но, Наталю, знеси їх,- і місце для Кликуна звільниться!
Відповісти
Могли б і апарат з кавою поставити. Хто вночі сидить на вокзалі має бігати по навколишніх генделиках..
Відповісти
Напевно ВІДКАТ хочуть) там же старе керівництво,а значить все рішається виключно за бабло!
Відповісти
Кликун - це, хто? Продукт григоренківського маразму? До символа міста - не дотягує, якийсь карлик біля суду.... До чого на вокзалі карлики - там є бомжі. Це - стане їх символом...
Відповісти
ставте собі символи на подвірьі та за власний рахунок
Відповісти
біду накликали...це ти про люстрацію?)
Відповісти
Це дуже цікаво, що заклад, який виконує функції простенького мобільного додатка, нав’язує цілому місту свої правила. Закрити нафіг, поставити автомат з продажу квитків та й по всьому. Все одно з вокзалу більше жодної користі немає.
Відповісти
от якби відкатів дали керівництву ЖД, тоді да, тоді б без питань порішали!!
Відповісти
Ну якби захотіли поставити скульптуру Богоматері то Львівська залізниця би схвалила...
Відповісти
Останні новини
На Луцькому вокзалі не дозволяють встановити кликуна
23 травень, 2016, 15:59