У неприємну ситуацію з пиятикою на весіллі втрапив Дзідзьо

У неприємну ситуацію з пиятикою на весіллі втрапив Дзідзьо
Нещодавно в одному з готелів Києва гурт Dzidzio "заночував", знімаючи кліп на застільну пісню "Птахоподібна" - повідомляє Експрес.

За сюжетом Дзідзьо запрошує до себе на забаву своїх друзів аби відсвяткувати визначну подію. Але без запрошення приїжджає його давній колєга Бодя Павук, відомий за кліпом "Павук" та Dzidziofilm "Павук (без цензури)". Трохи не контролюючи ситуацію, Бодя дозволяє собі випити зайвого і починає поводитися як Птахоподібна людина.

«На кожній забаві хтось завжди напивається і стає птахоподібним. Згадайте той момент, коли ви не планували напитися, а сталося як завжди. Алкоголь взяв вас так, як ніколи! Може ви й не хотіли, бо ви ж культурна, вихована особистість. Але у той момент, немає значення, яка у тебе освіта, з якої ти сім’ї, ти перетворюєшся у Птахоподібну людину. Пийте, гуляйте, але знайте міру!» - застерігає Дзідзьо.

Спеціально для зйомок кліпу відомий львівський скульптор Володимир Цісарик виготовив статую Птахоподібної людини, в усіх елементах якої впізнаються рядки застільної пісні гурту Dzidzio. Важить "Птахоподібна" приблизно півтони і на зріст 180 сантиметрів. Крім того, Дзідзьо разом зі скульптором вирішив вилити 15 маленьких копій статуеток з бронзи, які подарує солідним людям. Кожна статуетка буде мати свій сертифікат і серійний номер.

Одну зі статуеток мегапопулярний збирається розіграти поміж прихильників своєї творчості у фан-клубі. А от оригінал статуї з кліпу "Птахоподібна" буде стояти в офісі гурту Dzidzio. Дзідзьо хоче, щоб ексклюзивна статуетка нагадувала всім, що будь хто, не зважаючи на статус, може перетворитися на Птахоподібну, якщо не знатиме міри.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так в чому полягає неприємність ситуації для того рагуля?
Відповісти
Бздзидзьо, чи пзіздзьо це не музика. Це пародія на пародію про музику.
Відповісти
це якийсь потік свідомості, а не новина. ну статую зробили ні про що, і що?!
Відповісти
Наявність в українській культурі такого "феномену" як Дзідзьо саме і є неприємна ситуація.
Відповісти
Останні новини
У неприємну ситуацію з пиятикою на весіллі втрапив Дзідзьо
24 травень, 2016, 08:30
Айфони можуть подешевшати
24 травень, 2016, 06:45