Росія перекинула до кордону з Україною десятки тисяч бойовиків

Росія перекинула до кордону з Україною десятки тисяч бойовиків
У той же час, чисельність бойовиків на Донбасі перевищує 32 тисячі осіб ЗС Росії розташували на кордоні із Україною 34,6 тисяч військових. Про це повідомляє ТСН.

"За інформацією української розвідки, кількістьь угрупованнь ЗС РФ вздовж Державного кордону та на тимчасово окупованих територіях України становить 16 батальйонних та 8 ротних тактичних груп", - зазначається у повідомленні.

Зазначається, що окрім цього, чисельність бандформувань на окупованих територіях Донбасу становить більше 32 тисяч осіб.

"…чисельність особового складу "1-го та 2-го Армійських корпусів" так званих "ДНР" та "ЛНР" складає близько 32,5 тис. осіб. У цих угрупуваннях може нараховуватися – понад 450 танків, близько 830 бойових броньованих машин, до 550 одиниць артилерійських систем, до 200 одиниць РСЗВ, більше 410 одиниць засобів ППО", - йдеться у повідомленні прес-центру.

Нагадаємо, бойовики 12 разів відкривали вогонь по українських підрозділах протягом минулої доби. З передмістя тимчасово окупованого Донецька противник вів вогонь по українських позиціях на підступах до Мар'їнки зі стрілецької зброї та 82-мм мінометів.

На Луганщині незаконні збройні формування обстрілювали з гранатометів опорні пункти ЗС України в районі Щастя та Сокольників. 


Найскладніша ситуація сьогодні на Маріупольському напрямку. Там бандити двічі били з 120-мм мінометів, які заборонені Мінськими домовленостями, по укріпленнях сил АТО неподалік Павлополя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Росія перекинула до кордону з Україною десятки тисяч бойовиків
24 травень, 2016, 12:46