Як сталася аварія маршрутки біля ТАМ-ТАМу, - розповідь пасажирки

Як сталася аварія маршрутки біля ТАМ-ТАМу, - розповідь пасажирки
Постраждала внаслідок ДТП, що трапилася поблизу "Там-Таму", Олена розповіла про те, як трапилася аварія. У той момент, коли маршрутка № 47 в'їхала в паркан, вона була всередині салону. Дівчина стверджує, що маршрутка все ж таки була несправна.

Про це пише Конкурент.

Нині дівчина перебуває в одній із луцьких лікарень і пробуде там ще мінімум тиждень. В Олени діагностували струс мозку, тілесні ушкодження та наклали три шви на обличчя.

Олена розповіла, що сіла в маршрутку № 47 біля школи № 13. Спочатку планувала сідати біля водія, однак потім передумала і сіла на заднє сидіння. Маршрутка не була переповнена. Десь на вулиці Набережній водію маршрутки після зупинки не вдалось одразу ж завести транспортний засіб. Потім не вдалося одразу рушити й після світлофора біля ЦУМа. Такі проблеми супроводжували транспорт ледь не на кожній зупинці.

"Можливо, це єдина провина водія в тому, що, не дивлячись на те, що не може завести одразу транспорт, він все ж продовжував їхати. Він до когось дзвонив, говорив про проблеми з транспортом, питав, що робити. Можливо, якби він висадив нас, пасажирів, все було б інакше. Мені особисто дуже шкода водія, адже він так само постраждав, як і я. До того ж, яка велика відповідальність лягла на нього", – зазначила Олена.

Момент аварії дівчина не пам'ятає детально. Щоправда, вона зауважила, що після мосту, який з'єднує проспекти Соборності та Перемоги, маршрутка почала стрімко набирати швидкість, а тоді її занесло на паркан і на неї впав рекламний щит.

"Я вдарилась, очевидно, обличчям об сидіння, що було попереду мене. Коли приїхала швидка, то я була першою, кого винесли із маршрутки", – розповіла Олена.

Щодо того, чи підрізав водія інший транспортний засіб, дівчина ні стверджувати, ані заперечувати не стала. Повної провини водія в тому, що трапилося, вона не вбачає. І додала, що власник транспортного засобу пообіцяв покрити їй всі витрати на лікування: частину страховкою, а частину за рахунок підприємства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гнав з мосту як дурний, а потім байки видумують. Ганьба!
Відповісти
Як сталася аварія маршрутки біля ТАМ-ТАМу, - розповідь пасажирки
Момент аварії дівчина не пам'ятає детально.
Відповісти
У дівчинки чистої води забій мозку і закрита ЗЧМТ, просто продажні лікарі ставлять струс і... втрата пам'яти - одна з ознак важкого тілесного ушкодження. маршрутчики тупо купляють докторів.
Відповісти
Не знаю яких лікарів можна купити,на мізерну,зарплатню водіїв маршутного таксі.
Відповісти
якщо є тілесні ушкодження середньої тяжкості - водію світить кримінал, тому перекручують на легкі, щоб не сісти.
те саме і власника стосується, тому сіяти грошима будуть всюди.
Відповісти
Мізерну?
Ви хочете сказати, що водії маршруток живуть на мінімалку в тисячу з лишнім гривень? Не смішіть. Вони кожен день мають купу лівака. Жили б ще краще якби власники маршрутів не брали дань з них кожен день.
А от власник мав би понести більше відповідальність і покарання, ніж водій. Хай не тільки гроші лопатою косить. Хай відповідає за те, в чому його провина на 90%
Відповісти
погоджуюся з Вами 100%
і взагалі ці маршрутки нещасні треба з міста повиганяти,але б мера толкового нам...
Відповісти
Є така інформація, що одна з пасажирок померла!
Відповісти
Я Іхав в цій маршрутці з Чернишевського.Він заглох на набережній. Іхав і комусь телефонував що машина несправна. Казав що зчеплення відказує і педалі "дубові"
Відповісти
Останні новини
Як сталася аварія маршрутки біля ТАМ-ТАМу, - розповідь пасажирки
24 травень, 2016, 18:21