На Рівненщині відкрили пам'ятник Бандері

На Рівненщині відкрили пам'ятник Бандері
Монумент лідеру ОУН з'явився в Млинові.

У районному центрі Млинів Рівненської області відкрили пам'ятник лідеру Організації українських націоналістів Степану Бандері, повідомляють місцеві ЗМІ.

За даними представника міськради, вартість будівництва і встановлення погруддя склала 0,2 мільйона гривень.

Пам'ятник у Млинові - другий в області, перший був відкритий в Здолбунові в 2012 році.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Побажання - ти ... з ДНР, ще на українській мові пише. Слава героям України!!! В кожному місні України необхідно це зробити, а ще потрібно поставити на Хрещатику пам ятники В ячеславу Чорноволу та іншим героям України.
Відповісти
ще трошки часу, ще зусиль, і збудеться мрія Бандери, який писав :"Наша влада повина бути страшною !". І буде націоналістична влада страшною - з непомірними тарифами, без пенсій, мінімальними зарплатами та тотальним контролем .
Відповісти
Звісно, на українській, хоча вільно володію ще пятьма іноземними. А ваших хероїв скоро будуть валити так, як ви валите памятники поставлені за часів Радянського Союзу. Історія вона така...
Відповісти
ЦЕ ГУГЕЛ ПЕРЕКЛАДАЧ
Відповісти
ГЕРОЯМ СЛАВА
Відповісти
В ДНР та ЛНР постійно хваляться своїм рівнем IQ але всі знають who is who. А ти сюди приїхав з 5-ма мовами щоб руській мір навязувать? В росію піз....й.
Відповісти
чому видалили коментар отаку ви свою "демократію" і "гідність" відстоювали тільки ту, що вам вигідна але демократія це в першу чергу плюралізм думок ідей і поглядів гідність передбачає повагу до кожної особистості незалежно від її політичних чи ідеологічних переконань ви ж вибороли тоталітаризм чужоземних засланців втратили суверенітет держави тепер нами керують зовні розкололи одну з наймирніших націй в світі а тепер вам правда в очі коле тому й видаляєте "неугодні" коментарі та запамятайте, що брехнею світ пройдеш назад не вернешся
Відповісти
Останні новини
На Рівненщині відкрили пам'ятник Бандері
25 травень, 2016, 08:31