Луцькі депутати проти нововведень у призначенні директорів шкіл

Луцькі депутати проти нововведень у призначенні директорів шкіл
Питання призначення директорів шкіл знову піднімалося під час сесії Луцькради. Захисники реформ неодноразово наголошували, що йдеться про діючих керівників, які ледь не усі прийшли на сесію.

«Конкурсна комісія, яка є зараз, просто перевіряє документи. А ми пропонуємо, щоб туди входили представники міської ради, батьківського комітету, громадськості. Ще в 2015 році була розроблена рекомендація. Процес конкурсного відбору вже йде в Києві та Чернівцях. Або ми будемо йти в ногу з часом, або відставатимемо. Це нормальний процес, який чекає місто Луцьк», - закликав доповідач Павло Данильчук.

«На сьогоднішній день це нововведення спирається на рекомендовану постанову. Зараз же є ряд постанов до виконання. Чи не прийдеться потім перероблювати, якщо депутати ВР не затвердять», - поцікавився представник БПП Олександр Козлюк.

«Давайте не чекати реформ з Києва, бо ми їх можемо не дочекатися. Давайте покажемо приклад», - закликав депутат Борис Смаль.

«Освіта – не та галузь, де потрібно конкурувати. Проблема, що немає книжок, а не в тому, хто вибирає керівників», - висловила свою думку Алла Надточій.

«Для того, щоб не наламати дров, має бути розроблений порядок. Давайте перестанемо тримати в тонусі і кошмарити директорів шкіл», - закликав Андрій Козюра.

«Ми не проти. Ми за відтермінування. Бо запропоновані зміни не передбачається законодавчими актами. Ми відстоюємо позицію, коли будуть законодавчо врегульовані ці процеси», - висловився начальник управління освіти ЛМР Олег Гребенюк.

«Освіта Луцька не регресує, а динамічно розвивається», - додав голова Асоціації шкіл Луцька Віктор Цейко.

«За результатами ЗНО минулого року входимо в десятку. Якщо це рішення приймуть, я накладу вето. Якщо вето скасують, я піду в суд. Ідіть і нормально працюйте та запрошуйте депутатів на останній дзвіночок», - показав, хто в домі господар, міський голова Микола Романюк.

Рішення не набрало необхідної кількості голосів.

Директори шкіл бурхливо аплодували консерватизму.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Освіта Луцька не регресує, а динамічно розвивається», - додав голова Асоціації шкіл Луцька Віктор Цейко.
Ще Кицю спитайте...
Я в шоці, нічого,що в дітей репетитор на репетиторі і то не зі школи, бо там оцінки підвищують тільки за те,що платиш викладачу кошти!!!
Взагалі, що це таке,що вчителі в школі чи в університеті займаються репетиторством??? Це як, нормально???? Нехай вдома в себе, в дітей займаються,але не в школі!Або нехай кошти вносять у фонд школи,як батьки щотижня!!!
Всіх директорів шкіл у Луцьку, на чолі з комуняком Романюком пора звільнити!!! І обрати нових, молодих та незаплямованих!!!
Відповісти
Останні новини
Луцькі депутати проти нововведень у призначенні директорів шкіл
25 травень, 2016, 13:12