У Ківерцівському районі чоловік обікрав автозаправку

У Ківерцівському районі чоловік обікрав автозаправку
Минулого тижня на АЗС у селі Звірів Ківерцівського району 49-річний житель селища Цумань викрав 500 гривень.

Слідчі поліції за фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження. Злодію загрожує до трьох років позбавлення волі, - повдомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

До ківерцівських поліцейських із заявою про крадіжку грошей звернулася працівниця АЗС. Правоохоронці одразу ж прибули на автозаправну станцію та провели детальний огляд місця події.

«Співробітники сектора карного розшуку Ківерцівського відділу поліції провели оперативно-пошукові заходи та встановили, що чоловік їхав автобусом на заробітки до Республіки Польща. На АЗС у Звірові водій зупинився, аби заправити автобус. На АЗС разом із водієм вийшов пасажир автобусу, щоб купити пива. Під час розрахунку пасажир автобусу непомітно викрав 500 гривень, якими розрахувався водій за паливо. Згодом працівниця АЗС виявила зникнення грошей та заявила про крадіжку до поліції. Правоохоронці встановили особу крадія. Його впіймали в обласному центрі. Викрадені гроші вилучили та повернуть потерпілим», – повідомив заступник начальника Ківерцівського відділу поліції Володимир Антонюк.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ківерцівському районі чоловік обікрав автозаправку
25 травень, 2016, 16:25