Лучани хочуть знати всю правду про ДТП з білбордом

Лучани хочуть знати всю правду про ДТП з білбордом
Жителі міста Луцька прагнуть дізнатись, хто дав дозвіл на встановлення рекламного щита по вулиці Соборності та хто за нього відповідає.

Нагадаємо, що кілька днів тому в Луцьку сталась резонансна ДТП.

Сьогодні ж під час сесії Луцькради депутат Тетяна Янчук заявила, що до неї звертаються лучани і вимагають, аби міська влада розповіла, хто давав дозвіл на встановлення скандального рекламного щита і хто за нього відповідає.

Відтак, депутат оголосила запит, в якому додатково вимагали обстежити всі щити в місті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ух ти))) Прокинулися))) давайте ще архітектора міста знайдемо!!!
Відповісти
А лучани не хочуть знати як перезимувати, за що купити їсти, як отримати землю УБД, блін глобальна проблема рекламний щит, інваліди і соціально не захищені дуже переживають за білборд сон і спокій втратили
Відповісти
Чого ви до бігборду вцепилися , краще б говорили який водій маршрутки , він до бігборда ще декілька секцій паркану зніс. А у вас у всьому винен бігборд , який там 10 років стоїть.
Відповісти
Да проблема і в рекламних бігбордах і маршрутних таксі, особливо в останніх. В 2014р. водії таксі ,які мали обслуговувати членів ДВК, мали пройти обов'язкову перевірку свого авто в ГАЇ, де не допускали авто (навіть якщо воно випущене було в 2014р., але була тріщина лобового скла). Якщо б маршрутні таксі проходили перевірку (не проплачену) хоча б раз в квартал, такого не було. Пляс на підприємстві повинно бути як мінімум дві відповідальні особи (лікар та технік), які реально несли покарання, а не штрафи, то все було б нормально. А також прийом на роботу проходили через держструктури, які б реально перевіряли водіїв на адекватність і вміння керувати маршрутним таксі.
Відповісти
Перевірити білборди треба однозначно,а то як вітер подує потім половина з них сипляться. Пару років назад по Глушець один на моїх очах весело завалився, добре хоч на машину не потрапив
Відповісти
ми хочемо, що з соборності позабирали борди, які стоять ПОСЕРЕДИНІ ДОРОГИ! це є порушення закону і його треба припинити!
технічний стан маршруток незадовільний, це факт.
тому власників (перевізників) треба штрафувати ЩОДЕННо, поки не приведуть ТЗ до вимог законодавства з безпеки руху.
а чому борд всім став - бо якби його не стояло посеред дороги, то ушкодження були б меньшими і водію не зламало би дві ноги, от і думайте тепер.
Відповісти
А якби водій їздив у справній маршрутці, то пасажири не ламали б ключиці, носи, не отримували б гематоми численні, не були б зараз з гіпсами... Але я думаю, що слідство розбереться.
Відповісти
Так, для роздумів: ніхто не подумав, які б наслідки були у разі, якщо щит не завалився б? Саме головне, щоб така конструкція витримувала сильні пориви вітру
Відповісти
Останні новини
Лучани хочуть знати всю правду про ДТП з білбордом
25 травень, 2016, 16:42