Волинянин виграв марафон у Німеччині. ФОТО

Волинянин виграв марафон у Німеччині. ФОТО
Тріумфом українців завершився 17th Gutenberg Marathon у Майнці. У змаганнях серед чоловіків наші атлети зайняли весь п’єдестал, а серед жінок оформили переможний дубль.

Приємно, що в Майнці переміг волинянин Юрій Русюк. Він тримався у лідируючій групі від старту, - повідомляє Федерація легкої атлетики у Волинській області.

Спека внесла свої корективи – не всі спортсмени змогли фінішувати або показати результати, на які розраховували. За словами організаторів, вдягнений Русюком капелюх зіграв йому на руку.

Приблизно з 30 км почалося його соло і єдиним, кого міг остерігатися Юрій, був ще один українець Антон Потоцький. Проте Русюк більше ніж на 25 секунд до себе не підпускав. На фініші спортсмени показали час 2:20.31 і 2:21.14 відповідно. Третім прийшов ще один українець Олександр Бабарика (2:25.42).

Відзначимо, що Русюк дуже впевнено проводить сезон. В цьому році в Юри вже було «срібло» на Київському півмарафоні у квітні, а також «золото» на Ковельскому півмарафоні у травні.



У жінок в Майнці перемогла Катерина Карманенко, яка 9 травня тріумфувала на Ковельскому півмарафоні. Час рівнянки на фініші – 2:44.39.

Відзначимо, що і Юрій Русюк, і Катерина Карманенко представлятимуть Україну 6-7 липня на Чемпіонаті Європи з легкої атлетики, який відбудеться в Амстердамі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин виграв марафон у Німеччині. ФОТО
25 травень, 2016, 22:18