Дорога на Волині відремонтована неякісно. ФОТО. ВІДЕО

Дорога на Волині відремонтована неякісно. ФОТО. ВІДЕО
25-го травня на відрізку дороги Володимир-Волинський – Нововолинськ, поблизу села Суходоли, працівники дорожньої служби проводили ямковий ремонт дороги.

Житель Володимира-Волинського, підприємець Андрій Кандиба сказав, що дорожні роботи, на його думку, виконуються неякісно. Як розповів підприємець, відразу привернуло увагу те, що ремонт проводять після 18-ї години, а потім звернув увагу на те, яким саме чином, - повідомляє БУГ.

“Проїжджаючи повз, ми побачили, що дорожники висипають холодний асфальт у ямки, а вкатують його автомобілі, які проїздять. Це викликало у мене обурення, ми зупинились і я підійшов запитати, що за підприємство проводить такий ремонт дороги. Працівники повідомили, що працюють у Володимир-Волинському облавтодорі під керівництвом Хільчука. Після цього викликав поліцію, але дорожники в цей час поїхали до Нововолинська. Усе що зафіксував також передав для поліції. Дуже ганебно з боку керівників, так відноситись до покладених обов’язків. справа передана на контроль в область, думаю, швидше за все будуть знову кадрові рішення,” – зазначив Андрій Кандиба.























Представниками правоохоронних органів узяли пояснення у Андрія Кандиби, який запідозрив правопорушення. Поліцейські також зняли мірки із так званих дорожніх “латок”. Тепер вже правоохоронні органи будуть встановлювати хто проводив ремонтні дороги та чи витримані усі вимоги.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дорогу Луцьк - Володимир - Волинськ ті горедорожники так відремогнтували, що вже і не доїхати до Луцька, особливо% Юнівка, Затурці
Відповісти
Ще й порушили ПДР перетнувши суцільну смугу (фото 1)
Відповісти
Дякуємо небайдужим громадянам за оперативне реагування на виявлений брак. Служба автодоріг в області запевняє, що під час приймання виконаних робіт працівниками технічного контролю неналежно виконані підрядником роботи прийняті не будуть. Нагадуємо телефони диспетчера Служби автомобільних доріг у Волинській області 78 54 69, 25 01 92 і просимо інформувати про такі факти недбальства, а також про крадіжки і нищення дорожнього обладнання. Тільки спільними зусиллями з громадськістю зробимо наші дороги кращими.
Відповісти
Останні новини
Дорога на Волині відремонтована неякісно. ФОТО. ВІДЕО
26 травень, 2016, 10:25