«В СТИЛІ OPERA FASHION»: переможниця фотоконкурсу Катерина Курпіль

«В СТИЛІ OPERA FASHION»: переможниця фотоконкурсу Катерина Курпіль
2-в-1: бухгалтер та модель

Незважаючи на ідеальну статуру (90-60-90) та своє хобі моделі, Катерина Курпіль за освітою бухгалтер і планує займатись цифрами та бухгалтерськими паперами серйозно - аж до пенсії. Вона переконана, що це дуже творча професія. Ну, що можу сказати… В кожного творчість своя - кому пензликами по полотні махати, а кому на папері цифри для податкової рахувати.


«Я маю намір займатись аудиторською діяльністю. Власне зараз вивчаю юридичну справу у СНУ. Щодо бухгалтерії, я запевняю: так творчо підходити до вирішення робочих питань і всіляко розвивати свої креативні здібності можна тільки в обліку. Якщо без жартів, ми дійсно підпорядковуємось жорстким законам, встановленим строкам. Така робоча реальність, але поза роботою здатні розважатися не лише мексиканськими серіалами і «жіночими» романами. Колектив, в якому я працюю, тому яскравий приклад - реально всі круті і веселі люди».

Чомусь мені пригадався анекдот про бухгалтера, який на питання керівника «Скільки буде два на два?» замість правильної відповіді «Чотири» відповів: «А скільки вам потрібно?». Оце дійсно найкращий бухгалтер, знахідка для компанії.


Останнім часом Катерина активно бере участь у модних показах. На фуд-фесті демонструвала одяг Назара Стаханова, бренд NAT, до того працювала з брендом «Едельвіка».

«У червні я братиму участь на показах Lutsk Fashion Weekend, де буде представлений одяг винятково українських виробників. Наші дизайнери справді вміють приємно дивувати».

Катя вважає, що одяг має бути зручним, практичним, функціональним, а до високої моди ставиться стримано. «Як на мене, найбільш оптимальний варіант – вміле поєднання комфорту та актуальності. Віддаю перевагу одягу іспанського холдингу INDITEX. Це ZARA, BERSKA, Stradivarius. На жаль, ZARA, що продається в Україні, зовсім не та ZARA.

Люблю німецький H&M. В ньому можна знайти одяг стилю бохо, що дуже актуально сьогодні. Аксесуари купляю в польському Reserved, в основному сумочки та ремені. Замовляю речі на інтернет-порталі бренду Asos. Обожнюю ТМ Аtmosphere. Це на 100% мій одяг - дуже демократичний за ціною і якісний водночас.

Вдале поєднання речей зі стоку може привернути не менше уваги, ніж вишукане яскраве вбрання іменитого бренду. В моєму гардеробі речі в стилі Casual завжди на почесному місці».


Щодо суконь, Катерина віддає перевагу їх пошиттю. «Сукня, яку шиють саме для мене, ідеально пасує моїй фігурі. Та й ручна робота додає якості. У мене є талановита майстриня, яка чудово розуміє мої побажання. Це прекрасний шанс бути унікальною».


Взуття - це слабкість Каті. «За останні роки назбиралось чимало пар, улюблене можу носити тижнями, але є такі туфлі, які взувались лише під час купівлі! Міряю в магазині туфлі на високих підборах, дивлюсь у дзеркала - краса безмежна. А в повсякденному житті важко ходити, та й ліньки. Наприклад, зранку запізнююсь на роботу, бігом вскочила в кеди замість шпильок - і галопом в офіс, щоб штраф не виписали за запізнення. Ось що дійсно зручне у мене на НЕвисоких підборах – це чорні босоніжки іспанського бренду Pedro Miralles, які ви бачите на фото. Також подобається купувати взуття Carlo Pazolini за акційними цінами на сайті «Модна каста».


Любить Катерина з друзями відвідувати тематичні івенти та слухати альтернативну музику. «Їздили в Львів та Рівне на латино-американські вечірки, обожнюю квартирники, під час яких показують чорно-білі американські стрічки 60-х. В тренажерному залі обов’язково в навушниках слухаю рок-музику в поєднанні з оркестром чи скрипкою. Хто ж подбає про мій емоційний стан, якщо не я сама? Дію! Не лінуюсь!»

Фотозйомка Катерини відбувалась на літній терасі клубу та караоке-бару OPERA.














Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 61
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
де там 90-60-90??
і як на модель - ноги закороткі..
Відповісти
Там де в тебе 120 - 100 - 120!
Відповісти
а чоловіки тепер агонь. такі виховані
Відповісти
А чьо 120 -100 - 120 тоже пайдьот
Відповісти
Молодці.Гарні дівчатка
Відповісти
Злі ви. Катя дуже хороша і приємна дівчина. З дуже світлою душею.
Відповісти
Вітаємо! Дуже красива! Бажаємо успіхів!
Відповісти
Гарна дівчина .
Відповісти
Судячи по лицю та подагрі на ногах - цій дівчинці 43! а на останньому фото це її дітлахи?
Відповісти
то внуки....
Відповісти
Абсолютно нейтральний до цієї дівчини, але коментарі просто вражають. Комплекси?
Відповісти
Катюшка Крута, а всім невдахам раджу перестати тут бризкати жовчю))!!!
Відповісти
дівчатка не заздріть,що вас не вибрали, Катя найкраща дівчина
Відповісти
Катруся моя однокласниці( сиділи за однією партою). Чудова дівчина, дуже щира, розумна і цілеспрямована з дитинства! Молодець, успіхів тобі й надалі в роботі та особистому житті!!!
Відповісти
Пані Марина зі своєю рубрикою чомусь виуликає лише негативні емоції. Чи то забагато пафосу чи то люди якісь вже надто штучні. ВАм би пошукати дівчат у тих місцях, які трохи ближчі до народу: лікарні, ринки, школи, вузи. Там дуже багато гарних працівниць і тих, хто навчається. Ближче до народу треба бути. А дівчина... дівчина як дівчина. Типова гламурна не хочеться казати курка... кицька. Вигинає спину і шукає хто б їй поміг на всі ті Зари заробити. Такі реалії. Милі дівчата тепер нікому не потрібні.
Пи.Си. Якщо у нас такі бухгалтери, то зовсім не дивно, що країна котиться у прірву.
До речі. пані Марині, треба поменше самолюбування. Отих машин і ресторанів у соцмережах і деінде. поскормніше треба. все ж у провінцію приїхали.
Відповісти
Який гарний твір)))))
На всі ці "зари" Катя заробляє сама своїм розумом, і в особистому житті в неї все гаразд!! Так що йди таня гуляй на свій ринок))))
Відповісти
це ж потрібно стільки часу виділити, щоб прокоментувати невідому собі людину..... написала ще більше чим МАРИНА в статті.....))))))) удачьки вам Таня витрачайте свій час на критику до інших і все у вас буде добре........може)))))
Відповісти
А теперь, пожалуйста, подробно по пунктам объясните: почему вы считаете меня занудой?
Відповісти
тоисть Вас Таня
Відповісти
Ну.. Всем не угодишь.. Главное чтоя пишу то, что мне по душе, в рубрике с теми людьми, которые мне нравятся , а ваш комментарий... Ну такое.. Кому что болит .. Ни о чем
Відповісти
Ви б по українські писати навчились...
Відповісти
Тоді ви б теж. УКРАЇНСЬКОЮ.
Відповісти
тобі і знання укр не допомогло
Відповісти
в чому? дєньа?
Відповісти
це було звернення до панянки Діани
Відповісти
Денисе, з радістю прийму ваші уроки української. Безкоштовні
Відповісти
Де зустрінемось?)
Відповісти
В бібліотеці
Відповісти
Ви будете в лабутенах і ах....них штанах?
Відповісти
О, бачу у вас уже знання літературної української. Ні, я буду в постолах і шароварах.
Відповісти
В Луцьку спілкуються укр. мовою, Ви про таку чули??? Чи мізків замало для вивчення в Укоаїні української??? Тільки давайте без демократії та бла бла бла оцих про шлях до ЄС... Її не буде, а Вам всім вчити укр. треба!
Відповісти
Танюша, а де тут пафос? Штучність? І якщо, чесно, не розумію, що поганого в машинах і ресторанах? 'зара' теж нічого так.. Милі дівчата дуже потрібні! По моєму мила, це успішна, незалежна,жінка яка вміє себе подати. А не оберте, безробітне, яке гарно варить борщ, дівча... Якось так...
Відповісти
Таня вы нам подходите, мы берем вас в свою команду
Відповісти
Той випадок, коли коментар набирає більше коментарів, ніж стаття.
Відповісти
Да она звезда теперь
Відповісти
Ну і москалів розвелось. Добре, хоч не провінціали.
Відповісти
Кстати управляющий по развитию и присоединению новых территорий нам тоже нада. Вы нам тоже подходите.
Відповісти
Газета,Ви трохи не в адекваті, напевно
Відповісти
"Марині, треба поменше самолюбування" - найн. Вона вже Марина. Не Мірна. Можна.
Відповісти
Мда........ Є такий вислів - "заздріть мовчки"!!!!! В голові пусто в тих, хто "судить книгу по обкладинці", шкода мені ВАС - заздрісні "лЮДІШКІ"....!!!!
Відповісти
О, ДА МОДЕЛЯМ ТРЕБА ЗАЗАДРИТИ. в НИХ В ГОЛОВІ НЕ ПУСТО
Відповісти
причому тут заздрість, дівчина взагалі бухгалтер, а покази хоббі.....
Відповісти
Ти часом не поліцай?
Відповісти
У ру ру! Луцьк!Я реально,була кращої про вас думки... Шкода тих людей , які заздрять і при чому не мовчки (читаю коменти, пліз до 'желчи' ліпіть свій фейс)... Катя, фото
Відповісти
Я так, зрозуміла, смайлы, малювати тут не можна) не друку далі текст... Катя, фото, просто, супер, ты умнічка)
Відповісти
вепешнікі!! А якщо вам заплатити, ні, скільки треба заплатити, щоб ті коментарі, що не порушують правила вашого ресурсу, не видаляли?
Відповісти
Складається враження, що та Катя сама собі пише хвалебні коментарі.
Відповісти
давайте краще поговоримо про подагру
Відповісти
не мона. той комент де напсиано що у дівчини подагра видалили. так що ціхо тут...
Відповісти
лікую подагру і не тільки , кому ннада ?
Відповісти
Гарна,стильна... на зло всім заздрісникам
Відповісти
та люди тут взагалі не про те. Ви що, сліпі???
Відповісти
хто про шо......
Відповісти
моя думка така.... дівчина можливо і нормальна... але її просто висвітлили не з того ракурса... ось і весь негатив...шкода... можливо питання потрібно поставити журналістам...
Відповісти
У дівчині нема нічого ні поганого ні хорошого. Просто люди дожились до такої бідності, що їм вже все погане. Це питання наших реалій. Та й журналістам не вистачає професіональзму.
Відповісти
Погоджуюсь майже з Вами. У будь-якій людині є і хороше, але є і погане!!! у когось переважає погане,а у когось хороше. Ось і все. А те,що людей і люди самі своїми "ЗНАННЯМИ У ВСЬОМУ" самі ж себе до такого довели-це 100% так. Доречі, "Зара" в Україні, як і в Польщі,як і в Франції, як і в США 95% одинакова. Просто ціна в нас різниться і +\- часом те,що там недопродали продають пізніше. А в нас розкуплюють все, бо, нажаль, кращого за таку цінудуже мало маємо і тому ринок орієнтований так. А вже де шиють-ось це інше питання.
Відповісти
Стаття була б цікавою, якби авторка вміла грамотно писати. Читайте правила української мови і тоді ваша творчість буде подобатись усім)
А от щодо специфіки сьогоднішньої рубрики, то матеріали попередніх авторів Стасюк і Нескажу було читати цікавіше саме через "близькість до народу", про що вже писали вище та оброблені фото. У сьогоднішніх фото не вистає обробки.
Беріть простих людей (продавців, листонош, електриків, студентів, менеджерів і тд.), фотографуйте просто на вулиці та правильно пишіть текст - тоді все буде гарно. Удачі в навчаннях:)
Відповісти
краще б тій красапєті що помагає в кінці одягатись зробили фотосесію...
Відповісти
Не зрозуміло тільки , до чого там фото малих дітей вкінці?!
Відповісти
Марино, Ваші статті мені дуже подобаються , є талант)) але все ж таки не гоже виставляти свої відверті фотографії ( особливо там де майже видно нижню білизну!), все ж таки вік який уже!, не молодий:(
Відповісти
Останні новини
«В СТИЛІ OPERA FASHION»: переможниця фотоконкурсу Катерина Курпіль
26 травень, 2016, 13:10