Бурхливі реакції соцмереж: Савченко відтепер в Україні

Бурхливі реакції соцмереж: Савченко відтепер в Україні
Повернення Надії Савченко стало для українців неочікуваною новиною. Люди масово почали висловлювати свої думки про приїзд жінки в соціальних мережах.


Хтось покладає на неї великі надії, хтось чекає й на інших незаконно засуджених, а хтось бачить у такому поверненні лиш хитрі політичні розрахунки.







Прокоментував таку подію й відомий український блогер та волонтер Олексій Мовчанов.

"Я давно, чесно і щиро чекав цієї зустрічі. З цікавістю.
З косою надією. Правда. Маю схожий досвід після повернення Рахмана. І ЮВТ - розумію. Розумію і розклади. Чи не помилився. Показово - все. І сухе рукостискання. І відсутність бажання прийняти квіти (краще відразу нагородний пістолет! Уже?) І настрій. І обіцянку навести порядок у ВРУ. І грізний окрик Наді.

"А тепер: я просила вас про приватний простір ?Журналісти, навчитеся поважати людей !! Ми не скоти для вас !!! " Зірвалася. Можна пояснити ...Найбільше в кадрі щиро раділа сестра. Віра. І я найбільше радий - за неї. Тому що в Сім'ю до Віри разом з Надією з ув'язнення повернулася Кохання. І посмішка. А в Україні повернулася Надя Куля. Контрактник- десантник, офіцер запасу, патріот, пілот, снайпер, бойовик, миротворець, нардеп і делегат ПАРЄ, за яку і навколо якої зараз почнеться справжня АТО. Аццкая Торгова Операція.

Питання, чи в курсі відвідувачі і торгаші політичного ринку, що Савченко - не товар? І що її на кілограми не зважиш і по стегнах в пакети не розіпхати. Ми все це побачимо в найближчий час. І, на жаль, забудемо про Джамалу з її кримськими татарами, річницею депортації і телепортацией депортації в Євробаченні".



Нагадаємо, 25-го травня засуджена в Росії українська льотчиця повернулась на батьківщину. За інформацією, її обміняли на засуджених в Україні спецпризначенців Євгена Єрофеєва та Олександра Александрова.



Автор карикатури Георгій Ключник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову жЮлька піариться на чужій біді.
Відповісти
А чому інших так не зустрічають як Надію? Всіж люди однакові. А юлька чому піариться вона ж у ї партії то що їй робити? Надія ще переплюне юльку, то чому їй піаритись?
Відповісти
Останні новини
Бурхливі реакції соцмереж: Савченко відтепер в Україні
26 травень, 2016, 14:19