Для волинських бійців АТО зарезервовано понад 5 тисяч гектарів землі

Для волинських бійців АТО зарезервовано понад 5 тисяч гектарів землі
Пошук та резервування вільних земельних масивів, ділянки на яких в перспективі можуть бути надані учасникам АТО, відбувається на Волині постійно. Про це інформує прес-служба ГУ Держгеокадастру у Волинській області.

Так, на разі для волинських бійців зарезервовано 5086 гектарів земель державної та комунальної власності, з них 3267 гектарів – землі державної власності сільськогосподарського призначення.

«Волинські земельники аби унеможливити дублювання претендентів на земельні ділянки, формують масиви гарантовано-вільних земель для відведення учасникам АТО, а також ретельно перевіряють документацію та фактичне використання кожного наділу, за яким приймається рішення», - наголошує начальник Головного управління Держгеокадастру в області Василь Василенко.

На сайті Головного управління Держгеокадастру в області у розділі «Інформація учасникам АТО» у відкритому доступі розміщені альбоми-атласи та алгоритм дій учасника АТО, який вияви бажання отримати належну йому земельну ділянку. Дані оновлюються щомісяця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Для волинських бійців АТО зарезервовано понад 5 тисяч гектарів землі
26 травень, 2016, 17:39