На Волині вилучили підакцизних товарів майже на 5 мільйонів

На Волині вилучили підакцизних товарів майже на 5 мільйонів
Результати операції «Акциз-2016» на Волині: з незаконного обігу вилучено товарів на 4,7 мільйона гривень.

Упродовж 2016 року в рамках операції «Акциз-2016» оперативні працівники ГУ ДФС у Волинській області вилучили з незаконного обігу підакцизних товарів на 4,7 мільйона гривень, - повідомляє прес-служба ДФС у Волинській області.

Зокрема, в ході проведених заходів оперативниками Головного управління ДФС в області вилучено 617 літрів спирту, 6530 літрів лікеро-горілчаних виробів, 284 867 пачок тютюнових виробів, 16 тонн паливно-мастильних матеріалів та 2 транспортних засоби.

Разом з тим, співробітники оперативного управління ліквідували діяльність чотирьох незаконних виробництв – лікеро-горілчаних виробів і пального.

Саме за матеріалами, зібраними оперативниками ДФС Волині, розпочато 5 кримінальних проваджень. Три з яких за ознаками тяжкого злочину.

За цей час до суду скеровано з обвинувальним актом три кримінальних провадження, у яких троє осіб за вчинені протиправні дії у сфері обігу підакцизних товарів притягнуто до кримінальної відповідальності.

Крім того, за матеріалами оперативних співробітників складено 8 адміністративних протоколів за ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) та 164-5 (зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного збору встановленого зразка) КУпАП.

Про факти незаконного виробництва, обігу підакцизних товарів та факти незаконного переміщення ТМЦ через Державний кордон України просимо громадян повідомляти за номером телефону 777-102.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.