В Любомлі поляки поділилися досвідом підприємництва

В Любомлі поляки поділилися досвідом підприємництва
У Любомльському районному центрі зайнятості відбулося спільне засідання Господарської Ради Парчевського повіту Польщі та представниками підприємницьких структур, влади району з питань обміну досвідом щодо розвитку підприємництва.

Про це пише Кордон.

У спільному засіданні прикордонних громад взяв участь голова районної ради Микола Сушик та староста Парчевського повіту – Єжи Маслюх .

Обговорювалася можливість участі підприємницьких та господарських структур Любомльського району та Парчевського повіту у розробці проектів економічного розвитку прикордонних територій у рамках міжнародної співпраці Польща-Білорусь-Україна.

Господарська Рада Парчевського повіту діє з 1990 року, у своєму складі налічує 15 осіб з числа підприємців та представників влади повіту і зацікавлена в зростанні ринку праці, розвитку повіту і сприяє появі нових фірм. Разом з тим дає можливість створення нових робочих місць.

Представники делегації ознайомили колег Любомльської районної прикордонної громади щодо напрацювань на рівні європейських стандартів з розвитку підприємництва на теренах Парчевського повіту. Були запропоновані варіанти співпраці у сфері господарської діяльності на рівні місцевих підприємницьких структур.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.