Росіяни засипали Путіна гнівними коментарями через обмін Савченко на ГРУшників. ФОТО. ВІДЕО

Росіяни засипали Путіна гнівними коментарями через обмін Савченко на ГРУшників. ФОТО. ВІДЕО
Частина жителів Росії вкрай негативно відреагувала на обмін Надії Савченко на засуджених у Києві ГРУшників Олександра Александрова та Євгена Єрофеєва. Пише Обозреватель.

Відповідні коментарі можна побачити на сторінці Володимира Путіна в Twitter, де було опубліковане посилання на указ про помилування Надї Савченко.

Мешканець окупованого Донецька Данило Чікін на своїй сторінці у Facebook виклав скріншоти, з яких вбачається реакція користувачів на звільнення Савченко.




Разом з тим, і відомий актор Михайло Єфремов виступив перед аудиторією з сатиричним віршем, який також стосується ув'язнення Савченко.

Михайло Єфремов виступав у ролі Феміди, яка й засудила Савченко за те, що вона "на землі України вешталась при всіх в українській військовій формі та захищала київську хунту від бронетанкових сил добрих шахтерів". Крім того, автор вірша висміяв і сам злочин, в якому звинувачували Савченко. Мовляв, вона "залізши на вежу стільникового зв'язку, спритно та за допомогою старенької "Нокії" керувала вогнем мінометів та гаубицями по позиціях мирних луганчан".

Зауважимо, що всі ці заяви глядачі зустрічали сміхом та гучними аплодисментами, а свій виступ Михайло Єфремов розпочав з відеосюжету російського телеканалу про саму Надію Савченко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обісрана російська Феміда лише обтерлась, коли Надія продемонструвала їй зворотній бік локтя..
Відповісти
Не міг путлєр обміняти Героя України, нардепа ВР і парє, чи як там і... на двох за-ранців, яких навіть не визнає, що до нас посилав. Був там якийжесь договорняк(мабуть, знов за територію). І відбувся- без повідомлення про ціну звільнення. Бо, Савченко б, не погодилась на обмін свого життя на частину України. Граються нею- возвеличили, ціну накрутили,- обміняли. І све це- без її відому, згоди(надіюсь)... А як їй зараз розрулювати? Вона вже й сама у це повірила. А розкажи їй про цю піартехнологію- чокнеться.
Відповісти
Останні новини
Росіяни засипали Путіна гнівними коментарями через обмін Савченко на ГРУшників. ФОТО. ВІДЕО
27 травень, 2016, 10:16