До Дня незалежності Канада може запровадити безвізовий режим для українців

До Дня незалежності Канада може запровадити безвізовий режим для українців
На з’їзді правлячої Ліберальної партії Канади 27 травня розглянули пропозицію про скасування віз для короткострокових поїздок громадян України до Канади.

Як передає Укрінформ, відповідну пропозицію на обговорення з’їзду винесло відділення Ліберальної партії у провінції Саскачеван.

«Пропонуємо погодити, що Ліберальний уряд Канади скасує туристичні та бізнес-візи для громадян України, які мають біометричні паспорти та планують перебувати у Канаді не довше 90 днів», - йдеться у документі.

Пропонується запровадити безвізовий режим із Україною, починаючи вже з 24 серпня 2016 року, аби «відзначити 25-ту річницю незалежності України та 125 років від початку української імміграції до Канади».

Зазначимо, що Ліберальна партія має більшість у канадському парламенті. Партійний з’їзд відбувається раз на два роки та визначає пріоритети у роботі партії та стратегію її розвитку на цей час. Цього року з’їзд проходить з 26 по 28 травня у місті Вінніпег в провінції Манітоба, яка має найбільший серед усіх канадських регіонів кількість українців у відсотковому відношенні до загального населення.

Нагадаємо також, що наприкінці травня петиція до федерального парламенту із пропозицією запровадити безвізовий режим для короткострокових поїздок громадян України до Канади набрала необхідну кількість підписів, тобто до кінця червня має надійти відповідь на неї від уряду.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тому, хто відповідає всім вимогам безвізового вїзду, неважко і візу зробити. це буде простою формальністю
Відповісти
Останні новини
До Дня незалежності Канада може запровадити безвізовий режим для українців
27 травень, 2016, 11:58