Поради для людей, у яких веснянки

Поради для людей, у яких веснянки
Саме зараз, коли сонечко щодня припікає сильніше, веснянки на обличчі стають яскравішими, що називається, колоритнішими - передає Знай. Однак, щасливі власники цих милих поцілунків сонця часто вдаються до різних хитрощів, щоб від них позбутися. Хоча б в макіяжі.

Рада 1. Правильний make up

Не потрібно наносити тонну тонального крему, в надії сховати веснянки. Мало того, що це виглядає неестетично, такий make up старить. Тому доречніше буде підкреслити свою природну красу ніжними, ледь рожевими рум'янами. На крайній випадок, скористайтеся прозорим тональним кремом чи пудрою.

Порада 2. Колір волосся

Володаркам веснянок слід вибирати нейтральні відтінки, уникаючи експериментів з платиновим блондом і синяво-чорним кольором волосся. Таким дівчатам пасуватимуть всі відтінки природно-рудого і золотисті, медові блонди.

Порада 3. Захист від сонця

Людям з веснянками і пігментними плямами необхідно регулярно використовувати сонцезахисні засоби. Особливо в період з березня по жовтень. Якщо ж ви йдете на пляж, прихопіть з собою крем з факторами захисту SPF 25 і більше. Для щоденного догляду підійде SPF 10. Не забувайте, що все індивідуально, тому краще проконсультуватись з досвідченим дерматологом.

Рада 4. Відбілюючі маски

Якщо веснянки вам все-таки "псують" життя, - скористайтеся народними рецептами краси.

Маска зі свіжих, очищених і подрібнених огірків не лише має відбілюючий ефект, але і добре зволожує. Шкірку теж не викидайте, залийте її теплою водою і дайте настоятись 5 годин. Протирайте нею шию і зону декольте вранці.

Рада 5. Лосьйони від веснянок

Дуже ефективний лосьйон з соком лимона. Процедуру слід проводити днів 10. Залийте три гілочки свіжої петрушки 100 г окропу, процідіть. Після цього видавіть сік з четвертинки лимона і додайте до відвару. Одна чайна ложка оливкової олії теж не завадить.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякую. Дуже пізнавально. Молодці. Давайте ще напишіть поради для тих в кого карі очі. Або зріст 155см.
Відповісти
Останні новини
Поради для людей, у яких веснянки
27 травень, 2016, 23:54