Голова РДА, який балотується у нардепи, порушує правила передвиборчої агітації. ФОТО

Голова РДА, який балотується у нардепи, порушує правила передвиборчої агітації. ФОТО
Кандидат у народні депутати по виборчому округу № 21 Іван Смітюх (на фото) порушив правила розміщення власної агітаційної продукції, розмістивши її у автобусі міжміського сполучення.

Як повідомили у прес-службі громадянської мережі ОПОРА, у автобусі маршрутом «Ковель-Нововолинськ» був розміщений агітаційний плакат із зображенням кандидата-самовисуванця по виборчому округу № 21 із центром у місті Ковелі, голови Ковельської РДА, депутата Волиньради від Партії регіонів Івана Смітюха.

На плакаті вказане ім’я кандидата, округ, в якому він балотується, та передвиборчий слоган.

Цим самим кандидат порушив ч. 8 ст. 74 Закону України «Про вибори народних депутатів України», яка забороняє «розміщення носіїв політичної реклами на зовнішній поверхні та всередині транспортних засобів громадського користування», йдеться в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невдалий фотоколаж: обличчя, запливше жиром - хоч пацюків бий, і пригорща зерна. Це рівнозначно, як би побачти єврея з шаблею на коні, чи з важкою кувалдою у кузні.
Відповісти
Брат з такою ж пикою сидить в Раді,від партії "регіонів".
Відповісти
Ці обіцянки всіх дістали вже.......пора щось починати робити, щоб люди оцінили і повірили......Ще один брехун Смітюх, як і всі регіонали!
Відповісти
Таке відчуття, що це все писала одна людина. Мається на увазі коменти. По перше готовий з Вами зустрітися я Особисто, а я це звичайний Ковельчанин 25 річного віку, і поспілкуватися на рахунок Ваших коментів, Бо таке відчуття що Вас купили за 2 гривні і сказали Пиши всякий бруд на Смітюха. По друге ображати людей це не культурно і не етично, а якщо Ви ще цього не зрозуміли, то Вам або 15 років, або вже 150 і не тямите, що пишете. По третє прочитавши Ваші коменти бажання проголосувати за нього зросло в 2 раза, бо страшно подумати що в команді конкурентів його находяться такі нахаби як Ви Шановні.
Відповісти
Останні новини
Голова РДА, який балотується у нардепи, порушує правила передвиборчої агітації. ФОТО
31 серпень, 2012, 12:48