Львів - краще туристичне місто Європи

Львів - краще туристичне місто Європи
Львів входить до першої п'ятірки туристичних міст у Європі. Його радять відвідати туристам у цьому році. Про це повідомляє путівник Lonely Planet.

До числа кращих також потрапили грецький півострів Пелопоннес, а також данське місто Орхус, італійська Венеція та французький Дордонь.

"Останнім часом Україна переживає бурхливі часи, але багато хто не знає, що на заході країни прямий вплив цих подій відчутний мало, а деякі місця навіть процвітають за нового порядку", - зазначає туристичний путівник про українські туристичні місця.

Львів назвали "чудовим і привітним центральноєвропейським містом, яке може похвалитися всім найкращим, що є в Україні". Цього року у місті пройде майже сотня різноманітних святкових подій. Найпопулярніші з них будуть присвячені каві, джазу й українській незалежності. Автори путівника згадують й про дивовижну історичну архітектуру, яка є Львові.

2016 рік, на думку авторів рейтингу, буде найкращим часом, щоб відвідати це чудове місто. Путівник наголошує, що місцеві мешканці раді як ніколи бачити іноземців, що мандрують їхньою країною. Крім того вигідний курс валют дозволить туристам отримати максимум з кожної витраченої монети. Львів часто порівнюють з Прагою і Краковом й автори путівника закликають їхати у місто якнайшвидше, "поки цей секрет ще не розбазікали".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Львів - краще туристичне місто Європи
29 травень, 2016, 01:35