Шарф для онука, зв'язаний в туалеті

Шарф для онука, зв'язаний в туалеті
82-річна Гледіс Філліпс, яка приїхала за покупками в місто Філікстоу в англійському графстві Суффолк, застрягла в громадському туалеті на чотири дні і зв'язала там шарф своєму онуку.

Про це пише Daily Express.

Літня британка не могла вибратися з громадського туалету через несправність дверей. Пенсіонерка живе одна і не носить з собою мобільний телефон, тому її дочка не підозрювала про пропажу матері.

Весь цей час Філліпс харчувалася м'ятними льодяниками. Щоб зігрітися, старенька використовувала сушарку для рук, а спала на власному пальто.

82-річну ув'язнену знайшов робітник, який повернувся до кабінки, щоб завершити її фарбування. Британка розповіла, що чоловік вкрай здивувався, коли побачив пенсіонерку.

"Я била по стінах і двері, кричала, але ніхто мене не чув. Добре, що я якраз пройшлася по магазинах і придбала новий клубок ниток з вовни рожевого кольору. За цей час я зв'язала шарф в подарунок на Різдво одному з моїх онуків" , - сказала Філліпс.

У грудні 2014 року в подібну ситуацію потрапила французька бабуся по імені Югетт. Мешканка міста Сент-Антуан-де-Брей провела шість днів у власній ванній кімнаті. Старенька у віці близько 80 років посковзнулася в санвузлі і не змогла вибратися.

Весь цей час вона пила тільки воду з-під крана. Югетт визволили рятувальники, яким зателефонував місцевий листоноша.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Шарф для онука, зв'язаний в туалеті
29 травень, 2016, 02:30