У Тернополі міський голова заборонив збирати гроші з батьків на потреби школи

У Тернополі міський голова заборонив збирати гроші з батьків на потреби школи
Міський голова Тернополя Сергій Надал наголосив, що у школах немає потреби збирати кошти з батьків. Відтак за подібні дії будуть жорстко карати.

“Я звертаюся до батьків і ще раз наголошую, що у бюджеті на цей рік закладено усі необхідні кошти для забезпечення роботи закладів дошкільної та шкільної освіти. Заборона вимагати у батьків будь-які гроші продовжує діяти. Тому прошу, якщо такі факти порушень були, повідомляйте про них на гарячу лінію 1580. Ми будемо перевіряти ці факти і відповідальні особи понесуть покарання, - пише видання "Тернопіль".

До цього часу до нас не надходило офіційних звернень, в яких би скаржилися на те, що збирають кошти. Такі повідомлення з’являлися лише у ЗМІ. Тому прошу звертайтеся і міська рада буде реагувати”, – зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Нагадаємо, у бюджеті на 2016 рік передбачено кошти необхідні на оплату харчування, капітальний ремонт приміщень, забезпечення необхідним обладнаннями. Загалом на все виділено близько 17,5 млн.гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще б в Луцьку таке щастя сталося. А то ніяк не нахапають...
Відповісти
А ось з депутатів на ремонт міської ради треба запровадити.
Відповісти
І знову школа та витрати на неї. 18 школа м. Тернополя як завжди збирає кошти на цей раз на батареї!!! Так би мовити на пів школи місцева влада закупила батареї , а решту коштом наших батьків!!! Пане мер , чому знов збір коштів??? Добровільно примусово до 17 вересня потрібно здати!!! Якщо не здаси відповідно ставлення та оцінки дадуться взнаки!!! Як з цим боротись ??? Коли буде кінець таким збиранням прийде!!!
Відповісти
Останні новини
У Тернополі міський голова заборонив збирати гроші з батьків на потреби школи
29 травень, 2016, 21:31