7 несподіванок про флірт

7 несподіванок про флірт
Мова флірту – найпоширеніша мова відносин між чоловіком і жінкою. Люди фліртують, щоб зблизитися або висловити сексуальну зацікавленість. Флірт – це весело, флірт – це красиво, флірт – це здорово! – Відзначають на сайті "Цікаві факти".

1. У 1550-х роках слово "flirt" в англійській мові ( "флірт, фліртувати") мало значення "задирати носа, насміхатися", потім "постукувати пальцями". У 1560-х слово "флірт" стало приймати значення "зухвала молода дівчина" або "жінка легкої поведінки".

2. Дослідники виділяють п'ять загальних стилів флірту: фізичний; традиційний (чоловік робить перший крок); ввічливий (з обох сторін мала ймовірність спроби зближення з потенційним партнером); щирий; грайливий (заради розваги).

3. В рамках п'яти загальних стилів флірту є 52 характерних "сигналу флірту". Найпоширеніший серед жінок сигнал — поправлення волосся.

4. Дослідження показують, що ініціаторами флірту в 90% випадків є жінки. Хоча більшість залицянь відбувається з боку чоловіка, він робить це після того, як розуміє, що його спроби залицяння вітаються жінкою.

5. Вчені пропонують жінкам наносити на губи червону помаду, коли вони фліртують. Спостереження Манчестерського Університету за рухом чоловічих очей, показало, що чоловіки затримують погляд на червоних губах на 7,3 секунди, а на рожевих – 6,7 секунди.

6. Дослідження в журналі "Social Influence" повідомляє, що пані частіше повідомляють свої номери, фліртуючим з ними чоловікам, в сонячні дні на противагу похмурим. Дослідники вважають, що або настрій всіх людей в сонячні дні підвищуєься, або при гарній погоді ростуть здібності чоловіків до флірту.

7. Найбільше уваги зазвичай отримують не найпривабливіші зовні люди, а ті, хто краще за всіх вміє фліртувати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.