ПриватБанк запрошує на роботу. ФОТО*

ПриватБанк запрошує на роботу. ФОТО*
Молоді та активні люди можуть одержувати високу зарплатню, подбати про свій кар’єрний ріст і фінансове майбутнє.

ПриватБанк запрошує кандидатів на посади без досвіду роботи на різні вакансії, але лише тих, хто має бажання навчатись, - повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Початкова професія - оператор КонтактЦентру, а далі - особистісний і професійний ріст до посади керівника відділення фінансової установи та вище. В даний час є вакансії операторів у КонтактЦентр в місті Луцьку. Головним обов'язком є максимально якісне та швидке вирішення питань і проблем клієнтів, з якими вони звертаються до банку. Стажування стартує вже з 30 травня.

“А робота в КонтактЦентрі - це безцінний досвід і дохід від 5 000 грн - чудова нагода для студентів у літні дні подбати про особистий бюджет. Також ПриватБанк запрошує спеціалістів із обслуговування клієнтів у Луцьку, Ковелі, Шацьку, Локачах, Любешові, Любомлі, Камінь-Каширську та касирів-операціоністів у Луцьку та Шацьку , - розповідає керівник регіонального центру з підбору персоналу Північно-західного РУ ПриватБанку Андрій Гурський.

З приводу працевлаштування можна звертатися за контактами: +380937476720 або [email protected].

До слова, в ногу з часом тепер йдуть і волинські виші, оскільки хочуть теорію з практикою вдало поєднувати та готувати на ринок праці конкуретноспроможних фахівців. Щоб почути “голос” найкращих місцевих роботодавців і їхні вимоги до молодих фахівців у Луцькому національному технічному університеті на факультеті бізнесу організували круглий стіл. Працедавці, студенти та викладачі спільно обговорили сучасні проблеми та перспективи саморозвитку персоналу. На зустрічі проаналізував вимоги, які ставить ПриватБанк -лідер на банківському ринку до своїх працівників і керівник регіонального центру з підбору персоналу Північно-Західного РУ ПриватБанку Андрій Гурський, випускник цього технічного вишу.







“Ми давно і доволі плідно співпрацюємо з ЛНТУ, між ПриватБанком і вищим навчальним закладом укладена відповідна угода. Кандидатів на вакантні посади ми в першу чергу шукаємо в нашому колективі, серед працівників. Також за допомогою онлайн-практики: після відповідного навчання видаємо кандидатам сертифікат із відповідним балом. Онлайн-практика, до слова, -це особливий інструмент, який дозволяє студентській еліті ще навчаючись отримати сертифікат, що дає можливість після завершення вишу 100% працевлаштування в Банку №1 в Україні.Ефективно використовуємо й зовнішні канали : work.ua, rabota.ua та соцмережі, оголошення у відділеннях розміщуємо, в центрах зайнятості, словом, усі можливі шляхи використовуємо, - розповідає керівник регіонального центру з підбору персоналу Північно-західного РУ ПриватБанку Андрій Гурський, випускник цього технічного вишу. - В нас кандидати спочатку проходять психологічні тести на комп’ютері, другий етап - інтерв’ю в телефонному режимі зі спеціалістами з головного офісу ПриватБанку. Компетенцію майбутнього працівника безпосередньо перевіряє спеціаліст з оцінки та визначає головне - чи любить кандидат спілкуватися з людьми, адже всі знають, що банк - це сфера послуг. Тому акцент робимо на тих потенційних працівниках, які мають бажання постійно вчитися, вдосконалюватися, готові бути керівниками, мають хороші комунікативні здібності, привітні до людей і готові кожному клієнту допомогти, як своїй рідній мамі “.

Андрій Гурський - приклад успішної молодої людини, яка реалізовує себе в ПриватБанку. В минулому студент Луцького національного технічного університету. У 2005-2010 рр. навчався в технічному виші на спеціальності "Управління персоналом і економіка праці". Із 2008 року - голова студентського профкому, активний громадський діяч. У 2009 році був обраний студентським мером м.Луцька, а вже з осені 2009 року працював агентом в ПриватБанку, тому після закінчення рідного університету добре знав, де хоче хоче та буде працювати. У фінансовій установі працював на різних керівних посадах.










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ха ха ха... Нехай прес центр ПриватБанку розкаже все, тобто, що 70% мінусів проти 30 того, що обіцяють...
Відповісти
Ненада гнать на мой банк, у нас все честно!
Відповісти
працювала 1,5роки... ех наталко божидарник, ви хоч там що-небудь розповідайте у своїй "рекламі" - працювати на такого роботодавця ніхто не буде. В туалет - 3 хв , якщо довше, то штраф)) веселенько , еге ж... з-ту, яку розповідають , необ-но ділити на 2,5рази (реальні цифри для початківців - мінімалка). ну звісно ж ніякого соцпакету - ні лікарняних, ні відпустки(все за вл.рахунок). Ще цікаво - платиться усім працівникам колцентру мінімілка, все інше - платежі "чорного налу".
Відповісти
На рахунок лікарняних, вони є, але не ті, що прописані законом. Перші 5 днів платить ПБ по 10 грн. за добу, а після 5 днів, оплачує держава, так як прописано в законі.
Відповісти
Дикий капіталізм та система вижимання поту в Приваті, штрафи такі що ти залишаєшся ще винен за те що ходиш на роботу.... Запитайте інкасаторів серйозні люди а просяться щоби обов'язково відповіли н дзвінок та поставили добру оціенку їх роботі, хоча і так зрозуміло що працюють вони ок...
Відповісти
фууууууууууууууууууууууууууууууууууууу!
Відповісти