Як працює Одеська митниця

Як працює Одеська митниця
Реформи на митниці почалися саме із Одеси. В жовтні 2015 року Одеську митницю ДФС очолила 26-річна випускниця Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Юлія Марушевська. Вона взялася реформувати чи не найкорумпованіший державний орган та внесла зміни в його роботу.

Громадський активіст Володимир Пащенко та народний депутат Ігор Гузь днями відвідали Одеську митницю, де зустрілися з її очільницею Юлією Марушевською. Під час розмови піднімали важливі питання, які стосуються власне роботи митниці, обговорювались можливості покращення її функціонування та подолання проблем та недоліків. Адже успішний досвід Одеської митниці міг би допомогти у вирішенні ситуації, що склалась на митниці Волині.

Володимир Пащенко: "“верхи” зрозуміли, що “низи” не хочуть ділитися. І почалася війна. З Чернігова призначили нового, пана Шавлака. Зараз проти Шавлака, проти людини, яку поставив Насіров, почали виступати громадські активісти. І постає питання, коли виходять митники, які отримують зарплату у 2 або 3 тисячі гривень, єдина їхня проблема в тому, щоб їм дали волинського керівника. Їх не хвилює зарплатня, їх не хвилює, що не працює сканер. Їх хвилює тільки те, аби був місцевий керівник митниці".

ДЕТАЛЬНІШЕ ЧИТАЙТЕ ТУТ: Як працює Одеська митниця. ВІДЕО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пане Володимир скажіть чесно"активісти", це все проплачені люди Никитюка..Чи у Вас є інша інформація!!???))) Говоріть чесно і відкрито бо багатьох цікавить ваша позиція з цього питання...
Відповісти