Волиняни розважались на сімейному фестивалі «Острів дитинства». ФОТО

Волиняни розважались на сімейному фестивалі «Острів дитинства». ФОТО
У селі Озерце Ківерцівського району вже вдруге пройшов дитячий фестиваль «Острів дитинства», організаторами якого є Волинська обласна державна адміністрація та Луцька міська рада.

Свято приурочене до Міжнародного дня захисту дітей, що відзначатиметься 1 червня. Відкрили фестиваль священнослужителі, які помолились і попросили в Бога благословення для дітей, їх батьків, а також для організаторів свята, - пише на своїй сторінці в "Фейсбук" міський голова Микола Романюк.

Привітали присутніх також заступник голови обласної державної адміністрації Світлана Мишковець, заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко.

Від мого імені та імені Луцької міської ради особливі слова вдячності пролунали на адресу Миколи Барабаша, який гостинно прийняв учасників фестивалю та Ліни Галан, директору Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, яка є основним організатором дійства.

Сюрпризи розпочалися вже перед в’їздом на територію фестивалю «Острова дитинства». Діти мали можливість доїхати у центр «Острова дитинства» на справжніх байкерських мотоциклах.

Проходить тут обласний фестиваль-конкурс «Золоте зернятко», на який з’їхалися талановиті дітки з усієї Волинської області.
Уся територія «Острова дитинства» була поділена на певні зони – локації. Частина з таких локацій - острівки творчості на будь-який смак. Саме там проходили різноманітні майстер-класи, у яких брали участь дівчатка та хлопчики. Там були і аніматори, дитячий лабіринт, боді-арт, різноманітні конкурси, квести, ігри для дітей та їхніх батьків.

На локації «Ярмарок» були представлені унікальні та корисні товари від майстрів handmade. Для дітей розвиваючі іграшки, прикраси та витребеньки. Медові вироби для малечі та дорослих. Вишиті сорочки, вироби з глини, фетру та бісеру, декупаж.

Працювала на фестивалі й польова кухня, де можна було поласувати різноманітними смаколиками.

Діти мали змогу ознайомитись з різними видами спорту через показові виступи з художньої гімнастики, спортивної акробатики та спортивної хореографії. А також проходили там й захоплюючі виступи з різних видів боротьби: східних єдиноборств, карате, козацького бойового мистецтва та мистецтва самозахисту айкідо.


































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни розважались на сімейному фестивалі «Острів дитинства». ФОТО
30 травень, 2016, 19:42