У Луцьку студент вчиняв розбої

У Луцьку студент вчиняв розбої
Студента засудили за вчинення розбоїв.

Луцькою місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні про скоєння низки розбоїв 20-річним студентом одного зі столичних вузів, уродженцем Села Личани Ківерцівського району, - повідомляє прес-служба прокуратури у Волинській області.

Разом із односельцем молодик пізніми вечорами нападав на перехожих у Луцьку та відбирав гроші й цінні речі.

Так, близько опівночі 15 березня 2015 року зловмисники перестріли перехожого на вулиці Кравчука у Луцьку й, приставивши йому до голови пістолет (насправді - запальничку у вигляді пістолета, але жертви сприймали загрозу своєму життю як реальну), заволоділи телефоном і грішми потерпілого.

У такий же спосіб розбійники 28-го березня 2015 року на мості через річку Сапалаївка на проспекті Відродження в обласному центрі напали на ще одного лучанина й заволоділи його мобільним телефоном та срібними прикрасами.

Увечері наступного дня, напавши на перехожого на проспекті Молоді в Луцьку, зловмисники знову розжилися на мобільний телефон, кількадесят гривень та срібний браслет.

У ході досудового розслідування вину свою у скоєному студент визнав повністю. Вироком Луцького міськрайонного суду його засуджено до 7 років та 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Односельця ж та співучасника молодика за скоєння цих злочинів засуджено ще 18 серпня 2015 року. Нині він також відбуває покарання у виді позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тепер студент навчатиметься 7 років і вийде справжнім професіоналом бо вчителі у нього будуть достойні :)
Відповісти
....І опанувавши ремесло буде набагато ефективніше чистити сумочки та кармани перехожих.А як попадеться-то ще на 7 років загримить.На перекваліфікацію та підвищення майстерномті.
Відповісти
Мдаа, 21 століття) видно чувак ніколи не отримував на горіхи)
Відповісти