Усім волинським випускникам вручили атестати про повну середню освіту

Усім волинським випускникам вручили атестати про повну середню освіту
Вчора, 30 травня 2016 року, учасники оперативної наради, що відбулася під керівництвом голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, підвели підсумки проведення святкових заходів із нагоди завершення 2015-2016 навчального року.

Доповідала начальник управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Людмила Плахотна, - повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

За її словами, навчальний рік закінчився у 753 загальноосвітніх навчальних закладах області. Загальна кількість учнів – 128 852.

– Документи про повну загальну освіту отримали 7323 учні. З них нагороджено золотими медалями – 314, срібними – 199, – зазначила начальник управління освіти. – Усі документи видано вчасно, не зважаючи на досить стислі терміни оприлюднення результатів ЗНО.

Що ж до святкових заходів із нагоди завершення навчального року, Людмила Плахотна розповіла:

– Останні дзвоники відбулися у всіх школах. На них були присутні представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування різних рівнів. Випускні вечори 11-х класів проведено переважно 28-29 травня 2016 року. За оперативною інформацією начальників міських управлінь, відділів освіти райдержадміністрацій усі урочистості проведено відповідно до запланованих заходів. Продовжується державна підсумкова атестація за курс базової загальної середньої освіти для учнів 9 класів. Вона триватиме з 1 по 9 червня.

Окрім цього, навчальний рік завершився у всіх дошкільних навчальних закладах, а 31 травня завершується у позашкільних установах.

– Режим роботи у літній період дошкільних навчальних закладів визначається засновниками з урахуванням реальних потреб місцевих громад та наявного фінансового ресурсу на утримання дошкільного навчального закладу на кожній окремій території, – зазначила начальник управління освіти. – Позашкільні навчальні заклади працюватимуть за окремими планами, затвердженими директорами закладів.

Також Людмила Плахотна поінформувала про початок літнього оздоровчого сезону 1 червня 2016 року. За її словами, в області працюватиме 197 пришкільних таборів, робота яких розпочнеться 1 – 6 червня. Загалом планується охопити відпочинком понад 15 тисяч дітей.

На завершення розгляду даного питання, голова облдержадміністрації наголосив на якісному проведенні оздоровчого сезону для школярів та рекомендував керівникам районів і міст тримати дане питання на особистому контролі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Усім волинським випускникам вручили атестати про повну середню освіту
31 травень, 2016, 09:36
У 80 вперше стала мамою
31 травень, 2016, 08:30