Власний бізнес: магазин одягу

Власний бізнес: магазин одягу
Якщо ви відрізняєтеся хорошим смаком і завжди тримаєте руку на пульсі нових модних тенденцій, то ідея бізнесу в сфері роздрібної торгівлі одягом може припасти вам до душі, інформує портал BusinessUA. А бізнес стає успішним і реальним тільки в умовах повної самовіддачі і вкладання душі в улюблену справу.

На сьогоднішній день покупець став набагато вимогливішим, ніж в пострадянський період. Розбалуваний продовольчим достатком споживач звик до комфорту і налагодженого сервісу. Такі тенденції полегшують життя підприємцям, які вирішили відкрити свій бізнес у вигляді магазину одягу.

Перед тим як почати працювати, слід ретельно вивчити ринок і визначитися з сегментом, в якому планується вести справу. Наприклад, було б кілька недоцільно починати з відкриття магазина одягу від кутюр, оскільки для цього потрібні значні витрати. Однак, початковому бізнесмену слід ознайомитися з успішними магазинами брендового одягу, наприклад, karen millen на studio fashion. Тут ви побачите останні модні тенденції та зробите висновки щодо свого асортименту. Та все ж, більш розумним було б спершу спробувати свої сили в більш низькій ціновій категорії. Незважаючи на більш жорстку конкуренцію в цьому сегменті, ризики на порядок нижче.

Існує ще один непоганий варіант - придбання франшизи одного з розкручених брендів. У такому випадку вже немає необхідності вирішувати питання щодо розробки концепції та рекламних кампаній, питання з постачальниками також буде налагоджене.

Якщо ж вам здається більш привабливим будувати бізнес розраховуючи лише власні сили, тоді, в першу чергу, потрібно визначитися з концепцією. Необхідно провести дослідження ринку і дізнатися, який одяг в потрібному сегменті більш затребуваний, яка буде ваша цільова аудиторія, а тоді знайти надійних постачальників.

З точки зору позиціонування себе на ринку, налічується два шляхи залучення клієнтів - або зниження цін, або пропозиція ексклюзивного товару, кращого, ніж у конкурентів. Однак занизька ціна товару загрожує банкрутством на етапі зародження бізнесу, тому краще орієнтуватися на унікальність і затребуваність одягу. Необхідно завжди бути в курсі модних тенденцій і тільки відповідно до них оновлювати асортимент.

Існує кілька критеріїв, що забезпечують успіх і процвітання такого бізнесу, а саме:
• Індивідуальність - для того, щоб магазин одягу користувався популярністю, треба щоб товар відрізнявся унікальністю і виділявся на тлі конкурентів;
• Комфорт - необхідно забезпечити найбільш комфортні умови для клієнта, тим самим розташувавши його на покупку одягу;
• Безпека - товар в магазині повинен бути розміщений таким чином, щоб виключити крадіжки.
Врахування всіх цих елементів, а також уміння відчувати потреби клієнтів, гарантує ведення успішного модного бізнесу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чесно стаття ні про що, заголовок багатообіцяючий а якоїсь повчальної інформації нуль, таке вращення що 9-ти класник писав...
Відповісти