На Волині чоловік пограбував та вбив пенсіонерку. ФОТО

На Волині чоловік пограбував та вбив пенсіонерку. ФОТО
Посеред ночі в селі Хрипськ Шацького району злодій вибив шибку та заліз у будинок 88-річної місцевої мешканки. Злочинець жорстоко побив господиню й викрав у неї майже 2 тисячі гривень.

У четвер, 26 травня, потерпілу 88-річну мешканку району з тілесними ушкодженнями доставили в Територіальне медичне об’єднання Любомльського та Шацького районів, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Медики діагностували в пенсіонерки, зокрема, закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, множинні гематоми обличчя та шиї. У суботу, 28-го травня, жінка померла в реанімаційному відділенні медоб’єднання.

Правоохоронці встановили, що розбій і тяжкі тілесні ушкодження вчинив 23-річний мешканець Шацького району. Поліція оголосила йому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Йому загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі.

Підозрюваного затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та обрали міру запобіжного заходу – арешт.


Наразі триває досудове розслідування.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині чоловік пограбував та вбив пенсіонерку. ФОТО
31 травень, 2016, 11:32