Фестиваль Bereziv Bander Fest запрошує гостей

Фестиваль Bereziv Bander Fest запрошує гостей
Якісна сучасна музика у поєднанні з чарівною красою Карпат – саме такі враження подарує українцям фестиваль Bereziv Bander Fest, який вже вдруге відбудеться в Івано-Франківській області.

Цьогоріч фестиваль проходитиме 15-17 липня в селі Вижній Березів Косівського району Івано-Франківської області.

На Bereziv Bander Fest молодь матиме змогу відпочити під найкращу українську музику в незвичному місці – у мальовничих Карпатах, пожити в горах у сформованому наметовому містечку, взяти участь в екскурсіях, майстер-класах та інших розвагах. Усе це – під якісну українську музику у виконанні українських та зарубіжних гуртів – як відомих, так і початківців. Зокрема, серед учасників фестивалю – MORPHINE SUFFERINE, «Біла Вежа», «Залізний Хрест», «АССА», «Патроничі», «Сокира Перуна», GREEN SILENCE, ЛТК та інші. Хедлайнерів фестивалю організатори обіцяють оголосити на початку літа.

Bereziv Bander Fest – етнофестиваль у патріотичному дусі, один із небагатьох в Україні, де молоді гурти мають можливість потрапити на потужну велику сцену та виступити разом із досвідченими виконавцями. Його мета – створити все можливе для гарного відпочинку поціновувачів української музики, популяризувати українську музику, патріотизм та активний відпочинок.

«Наш фестиваль покликаний популяризувати українську музику та підняти її на вищий щабель», – каже директор та засновник фестивалю Андрій Негрич.

На головній сцені фестивалю традиційно виступатимуть молоді та перспективні колективи з різних областей України на рівні з топовими виконавцями – усього близько 40 гуртів упродовж трьох фестивальних днів. Окрім того, на етносцені звучатиме народна музика з різних куточків України, діятимуть також акустична та електронна сцени. Формат фестивалю буде майже нон-стопний – з ранку до ранку наступного дня.

Окрім музики, на гостей Bereziv Bander Fest чекають різноманітні дійства на окремих локаціях по всій території фестивалю: піші екскурсії, велосипедні прогулянки, польоти на дельтапланах та паропланах, екстремальне катання на квадроциклах, позашляховиках, кінні поїздки мальовничими гірськими масивами, навіть уроки екстремального виживання в горах та козацькі забави. Проводитимуть тут також танцювальні флешмоби та різноманітні майстер-класи.

Варто зазначити, що все дійство відбуватиметься на висоті 600 метрів – біля підніжжя Високих Карпат, за 30-35 кілометрів від Говерли. Тож учасники фестивалю зможуть отримати повний спектр найкращих емоцій – від чудової музики до справжнього «гірського» відпочинку.

Не пропустіть одну з найграндіозніших подій цього літа – фестиваль Bereziv Bander Fest, 15-17 липня, Вижній Березів Косівського району Івано-Франківської області!

Більше інформації – на офіційній сторінці фестивалю: https://vk.com/berezivbanderfest

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Те що був фестиваль в Озерці так ніхто не написав, тільки потім викладаєте пост-факт. Не цікаво вас читати!
Відповісти