Всеукраїнське видання: «Patio di Fiori» ламає стереотипи. ФОТО

Всеукраїнське видання: «Patio di Fiori» ламає стереотипи. ФОТО
Напередодні літнього сезону перший ресторан високої кухні у Луцьку "Patio di Fiori" презентував оригінальне меню від власника ресторації Володимира Пащенка.

Про ресторан пишуть всеукраїнські видання, - повідомляє Сегодня.ua.

"Насправді я дуже хвилююсь, адже це – мій творчий дебют. Нарешті я спромігся створити власне меню і маю надію, що воно прийде до душі нашим гостям", – такими щирими зізнаннями розпочав презентацію ресторатор.



Меню від Пащенка і справді оригінальне, адже по-перше, запропоновані страви – корисні, дієтичні та водночас дуже смачні. По-друге, ціни на страви не можуть не дивувати. Так, перша страва, салат, основна страва, гарнір та напій вартують разом усього 78 копійок! Де ви ще зможете у Луцьку повноцінно, якісно попоїсти? Як виявилось, тільки у "Patio di Fiori"!

"Коли я продумував ціни, то мав бажання, аби для багатьох людей похилого віку моє меню стало нагадуванням про їхню безхмарну молодість, про ті часи, коли у країні продукти і справді коштували копійки. Звичайно, ми не можемо нагодувати за 78 копійок усіх, але кожного дня ми запрошуємо 20 людей прийти і насолодитись корисними та дешевими стравами. До речі, вивчаючи меню різних ресторацій міста, ми з подивом зауважили, що дієтичного, збалансованого меню не має жоден із них.

Саме тому ми і створили це меню для простих людей, які допоможуть нам зламати стереотип, мовляв, ресторан "Patio di Fiori" тільки для дуже заможних клієнтів. Насправді я завжди розчулююсь, коли бачу святково вбраних літніх людей. Вони немовби світяться з середини добром та душевністю, милосердям та оптимізмом. Дуже хочу, аби вони завітали до нашого ресторану, посиділи у спокійній домашній атмосфері та пообідали стравами з нашого нового меню", – зізнається Володимир Пащенко.



Гості ресторану мають можливість поласувати і стравами японської кухні. "Знову хочу зауважити, що найвища якість – це зовсім не означає найвищі ціни. Адже головним завданням нашого ресторану є ексклюзивно задовольнити смакові вподобання якомога більшої кількості наших гостей", – наголосив Володимир Пащенко.

За словами Володимира Митрофановича, для нього буде надзвичайно приємно, коли за столиками "Patio di Fiori" будуть сидіти і студенти, і літні люди, і родини, і компанії справжніх друзів. А в тому, що страви дієтичного меню будуть готуватись зі справді свіжих та якісних продуктів, кожен гість ресторану зможе пересвідчитись особисто, адже кухня "Patio di Fiori" відкрита для кожного.

З настанням тепла чимало людей обирають столики на літній терасі, де щовечора відбувається "Тепан-шоу", під час якого кухар на спеціалізованому столі-плиті демонструє прямо перед клієнтом процес приготування їжі.



Окрім презентації власного меню, Володимир Пащенко поділився новинами від ресторації.

Так, відвідувачам "Patio di Fiori", які забронювали столик надається у користування автомобіль "Mercedes-Benz" S-класу, який спочатку відвезе гостя до ресторації, а потім – додому. А ще у кожного є можливість замовити страву з ресторанної кухні до себе додому – для цього до ваших послуг працює сервіс доставки.

Але все ж ми радимо насолоджуватись дієтичним та корисним меню від Володимира Пащенка особисто, завітавши до першого ресторану високої кухні у Луцьку "Patio di Fiori"!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце рівень , Лучани- ресторатори вчіться!
Відповісти
Тут будут только хорошие комментарии.
Відповісти
треба бігом писати , тому що скоро коментарі будуть платні...і все заблоковано...
Відповісти
о котрій ранку треба встати,аби успіти попасти в двадцятку?)
Відповісти
Катя...., скажи своїм підлеглим..., нехай не видаляють критичні коментарі...
Відповісти