Стильний Луцьк: віртуальний фетиш від Армані. АНОНС

Стильний Луцьк: віртуальний фетиш від Армані. АНОНС
Як часто хочеться ексклюзивного якісного одягу, а полиці магазинів пропонують сіру буденність. Сьогодні забаганки нетривіальних модниць все частіше задовольняють закордонні інтернет-бутіки.

Наша модель - бізнес-леді та просто гарна жінка, яку звати Ірина Салецька, купує речі лише у великих інтернет-універмагах, назви яких на 100% страхують від підробок та "масовості". Не обов'язково бути власником рахунку в Швейцарському банку, аби носити вишукані чобітки Calvin Klein.

Дочекайтесь "моменту істини" та відкрийте для себе нові місця великих пропозицій стильних та доступних за ціною аксесуарів, одягу, взуття та навіть побутової хімії. Вже завтра ви дізнаєтесь секрети вдалих інтернет-покупок, корисні поради шопера зі стажем в рубриці "Стильний Луцьк".

Зустрічайте "Стильний Луцьк" разом із Мариною Майко та новою співведучою Іванною Ніколаєвою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А до чого тут слово фетіш? Америку відкрили. Близько 10 років купую одяг, взуття (та й багато чого іншого) лише через інтернет. Ніякого китайського, турецього та нашого ширпотребу. Прекрасні ціни (потрібно знати де купувати, та як це правильно робити). На 99% завжди задоволена покупками. У наших магазинах непотріб продают за шалені гроші, в той час як речі відомих світових брендів можна купити в рази дешевше. Якісно, недорого, швидко. Іноді дивуюсь від заяв подруг, які хизуються тим, що купили якесь платтячко/спідничку/штани за 1,5-2 тисячі гривень у тому чи іншому магазині. В той же час можна купити речі популярних брендів за 100-300-500 грн. А говориш їм, купи в інтернеті, все покажу та підкажу, то бояться. Чого? Нашим людям ще рости та рости. Вони воліють переплатити, аніж наважитись на щось нове.
Відповісти
Я з Вами згідна,проте, я ще не бачила ніде Армані чи Версаче)і т.п. марки) за 300грн.!!!!!! Це нонсенс 100%!
Відповісти
Zara, ASOS, Bershka, Atmosphere, H&M, Armani і навіть D&G можна купити на іноземних ресурсах (той же Алегро) за смішними цінами.
Відповісти
Китай це 90% товару у світі. У тому числі i iPhone иа решта техніки. Китай буває різним і виробники тримають свої фабрики там лише через те, що це дешева робоча сила.
Відповісти
Нова гумка відкрилась?
Відповісти
Коли пишеш сину звязуй думку із язиком.у тебе просто душа і серце е.Мабуть не.Тебе злість і ненависть тебе супроводжують .Задумайся.Новий укравнець.
Відповісти
Ти задоволений своім коментарлм.Зіш його.Мабуть важко буде тобі його перетравити.Будь здоров турок.
Відповісти
То,може,хтось дасть відповідь на питання: чому вже є співавтор рубрики "стильний луцьк", а конкурс на вакансію до 3 червня?
Відповісти
Що ж зробиш, що авторці пощастило з подругами)))) Заздрите????
Відповісти
Чому тут заздрити? Тому, як купляти речі через закордонні інтернет-сайти? Смішно трішки)) я би не назвала це великим досягненням, якому потрібно присвячувати статті
Відповісти
Та да, труть коментарі по повній... Свобода слова!!)))
Відповісти
На другій статті про мадам взагалі:

Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Щоб переглянути додані коментарі до даного матеріалу потрібно оплатити ваш профіль.

За що платити?))) Комедіянти.
Відповісти
Ой, знову видалили коментар, про статті про подружок авторки!))) сміхота та й годі;))
Відповісти