У Луцьку назвали вулицю на честь опозиціонерки Новодворської. ВІДЕО

У Луцьку назвали вулицю на честь опозиціонерки Новодворської. ВІДЕО
У Луцьку, у зв’язку з декомунізацією, вулицю Ванди Василевської перейменували на честь російської дисидентки, опозиціонерки владі Володимира Путіна, Валерії Новодворської.

Наразі голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик вже підписав розпорядження про перейменування вулиці. Інформація про перейменування була оприлюднена на сайті Луцької міської ради для громадських обговорень, - повідомляє Громадське.Волинь.

«До 15 травня 2014 року ми чекали на пропозиції від громади. Ми чекали на підтримку або протести. Не прийшло жодних заперечень на перейменування, і коли громадські слухання закінчилися, то розпорядження про перейменування підписав голова Волинської ОДА Володимир Гунчик», – розповіла представник Українського інституту національної пам’яті у Волинській області Леся Бондарук.

На вулиці Валерії Новодворської знаходяться лише три житлові будинки. Місцеві жителі кажуть, що про перейменування їх не повідомляли, про громадські обговорення вони не знали.

Також вони зазначають, що гроші, які влада витратить на перейменування, могли б передати на ремонт доріг. На вулиці Новодворської вони не в найкращому стані.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В твою честь навіть канаву не назвуть
Відповісти
Сподіваюсь, що не знайдеться ідіотів, яки встановлять меморіальну дошку на честь принциповій борцихі сумо. Ця жидівка важить понад 140 кг. А пика-не дай Боже, присниться.
Відповісти
Хтоб вона не була якаб вона не була а сміливості мала більше ніж значна кількість українців і тих, що тут мудрують
Відповісти
Останні новини
У Луцьку назвали вулицю на честь опозиціонерки Новодворської. ВІДЕО
01 червень, 2016, 17:58