Міністерство палива та енергетики сприятиме виділенню коштів для волинських шахтарів

Міністерство палива та енергетики сприятиме виділенню коштів для волинських шахтарів
Міністерство палива та енергетики сприятиме швидшому виділенню коштів для шахти №10, а також працюватиме над погашенням заборгованості перед гірниками на шахтах №1 та №9.

Ці та інші кроки погодили під час робочої зустрічі народного депутата Ігоря Гузя із очільником Міністерства Ігорем Насаликом у середу, 1 червня, - повідомляє прес-служба депутата.

За словами посадовця, обіцяні 100 мільйонів гривень для шахти №10 на цей рік надійдуть не у грудні, а значно раніше. Натомість погасити заборгованість перед працівниками шахт №1 та №9 вдасться після поновлення програми державної підтримки вугільної галузі, що має здійснити Кабінет Міністрів.

Ігор Гузь поінформував Ігоря Насалика про необхідність передати на баланс Іваничівської районної ради адмінбудівлі законсервованої шахти №5. Порушив нардеп перед міністром і питання, що стосується «Нововолинськго ремонтно-механічного заводу». Тут ситуація вже стабілізувалася, попри борги ДП «Волиньвугілля», підприємство завантажене замовленнями і вчасно платить зарплату колективу.

«Приїзд міністра на Волинь планується до середини липня. Сподіваюся, що до цього часу в ДП "Волиньвугілля" буде новий, ефективний керівник, адже розгрібати проблеми потрібно буде саме йому», - зазначив Ігор Гузь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Міністерство палива та енергетики сприятиме виділенню коштів для волинських шахтарів
01 червень, 2016, 18:14