Кошти, зібрані на Світському Рауті, стали подарунком для дитячого притулку. ФОТО

Кошти, зібрані на Світському Рауті, стали подарунком для дитячого притулку. ФОТО
Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Прекрасне свято безтурботності, радості та щастя. День, коли у всіх виникає бажання повернутися назад у дитинство.

На превеликий жаль, не всі діти можуть відчути справжнє свято, не всі мають змогу бути оточеними батьківською турботою, любов’ю та теплом.

Одне велике бажання подарувати дітям посмішки об’єднало людей ще 18 травня на першому Cвітському рауті «Show Room», - повідомляють організатори.

Цього дня із благодійного аукціону «Бог у серцях» були зібрані кошти, за які організатори події змогли створити незабутнє свято у притулку для дітей напередодні Дня захисту дітей.

31 травня охочі добродії завітали в обласний притулок для дітей не лише з іграшками, канцелярією, одягом, засобами гігієни, фруктами, солодощами, а й з іграми, піснями та танцями.

Відчувалася душевна атмосфера у стінах дитячого притулку, адже музичний настрій діткам дарував шоумен Сергій Скулинець. Він розпочав благочинний захід з українська народної пісні «Червона рута», слова якої підспівували діти й дорослі.

Драйву додала танцювальна студія «Diamond». Запальна музика, веселі образи танцівниць не стримали емоцій присутніх. Як діти, так і гості взяли активну участь у танцювальному флешмобі, повторюючи оригінальні рухи під музику.

Після енергійної зарядки діти розпочали ігрове навчання. Дитяча англомовна академія успіху «Jonnnik» подарували дітям частинку англомовного середовища. Для кожного знайшлася своя забава: маленькі дітки робили Elmar elephant (кольоровий слоник, який творить добро), складали слова у грі Scrabble та майстрували АВС-корони.

Старші ж бавилися в американську гру Shishkaball, складали піраміду Джангу та грали у Twins.

Після продуктивних навчальних ігор на дітей чекав солодкий стіл. Після якого дітки отримали урок гігієни від стоматолога Олени Сахненко, вона провела майстер-клас по чищенню зубок та подарувала кожній дитині зубні щітки та пасти.

В кінці дня на діток чекали приємні подарунки: одяг, іграшки, розмальовки, кольоровий папір та фломастери, і звісно ж, смачні цукерки.

Слова подяки від заступника директора обласного дитячого притулку Нелі Прокопчук та гучне вигукування «дякую» від дітей - це приємна нагорода всім, хто був причетний до створення свята.

У малечі повинно бути щасливе дитинство, і за це маємо відповідати ми, дорослі, впевнені організатори. Турбота про дітей, захист їхніх прав мають стати одними з найголовніших наших обов’язків. Пам’ятаймо, що від виховання, уваги та любові залежить майбутнє дітей та України загалом. І якщо ми будемо ростити їх у доброті, оточимо любов’ю та милосердям змалечку, вони змінять життя на краще! Адже діти - це наше майбутнє й саме в дітях ми бачимо здійснення наших мрій та надій. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та щасливими.

Знайте, чужих дітей не буває. Цим діткам із притулку потрібна сім’я. Потрібні опікуни, тато й мама. Ці діти - прекрасні, вони веселі та здорові. Вони чекають на Вас. Координати дитячого будинку та телефон: м. Рожище, вул. Шевченка, 89, тел.: (03368) 22561.

Організатори дякують усім, хто долучився до благодійної акції «Бог у серцях» та всім, хто придбав зірковий лот на аукціоні, а також усім, хто приділив час та відвідав притулок: Петро Нестерук, Наталка Шибіста, Роман Романюк, Іванна Ніколаєва, Сергій Скулинець, Олена Сахненко, Ігор Кузьмінський, Світлана Лець, Євгенія Нашутинська, Юля Панасюк, Світлана Багнюк, Анна Рекретюк із колегою.

«Дякую всім, у кого відкрите серце для добра. Ну що ж сказати?! Головна мета Світського рауту досягнута. Ми змогли відродити добру традицію і відвідати дітей, яким потрібна турбота й опікуни. Приємно, що допомоги cьогодні надали у 3 рази більше, ніж виручили з благодійного аукціону. Зупинятися на досягнутому не будемо, як і обіцяли - незабаром відвідаємо й інші притулки», - говорить організатор Світського рауту, редактор журналу «PeopleUA» Олена Бекеша.































































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кошти, зібрані на Світському Рауті, стали подарунком для дитячого притулку. ФОТО
01 червень, 2016, 18:49