Стильний Луцьк: віртуальний фетиш від Армані. ФОТО

Стильний Луцьк: віртуальний фетиш від Армані. ФОТО
Уявіть собі ситуацію: ви спланували шопінг, натрапили на надзвичайну сукню і вже ввечері плануєте приголомшити всіх оточуючих своїм ексклюзивним луком. Але поява ще однієї «неповторної» ксерокопії в так званому унікальному образі не тільки псує вечір, а й, так би мовити, знижує рейтинг власної самооцінки.

Рідко стаціонарні шопи пропонують сучасним модницям елітарні речі для створення виняткових образів. Але не хвилюйтесь, вихід є. Відносно новий, але досить популярний інтернет-шопінг дозволяє «поблукати» бутіками відомих світових брендів… сидячи у м’якому кріслі з ароматною кавою.
Блузка  Mangano 38 EUR при вартості 189EUR, джинси Imperial  20 EUR замість 90 EUR, туфлі Karl Lagerfeld  - 75 $ при вартості  380$,  сумка Armani Exchange 50$ - 150$
Блузка Mangano 38 EUR при вартості 189EUR, джинси Imperial 20 EUR замість 90 EUR, туфлі Karl Lagerfeld - 75 $ при вартості 380$, сумка Armani Exchange 50$ - 150$

Ірина стане сьогодні нашим гідом по стильному віртуальному світу. Власне, хочеться зазначити, що свій бізнес Іринка побудувала саме на послугах в сфері on-line shopping. Іринка - сучасна молода жінка, яка дбає не лише про власний стиль, але й створює цікаві образи для сина, народження якого і спонукало до пошуку нових шляхів шопінгу.

Як каже Іра, в 2009 році у Луцьку придбати якісні дитячі речі за адекватними цінами було дуже важко. Тому дбайлива мама вирішила шукати нові шляхи поповнення дитячого гардеробу. Першим успішним досвідом був шопінг на французькому KIABI, де лише за 115€ вдалось поповнити гардероб сім’ї аж на 31 новеньку якісну річ (35 гривень за одиницю). Це стало доказом, що можна вдягатися стильно та якісно, і водночас зручно та економно.

Наступним відкриттям винахідливої мами стали французькі бренди Okaidi і Orchestra, американський Carters.

Захопившись зручним та економним шопінгом, Ірина активно почала наповнювати і власний гардероб відомими брендами. Маючи 7-річний досвід інтернет-покупок, вона з упевненістю стверджує: «Купувати дизайнерські речі зі знижкою до 90 % реально». А така новина не може залишити байдужими сучасних модників.
Cорочка та джинси Mango, 5 і 12 євро відповідно, туфлі Jean-Michel Cazabat за 50$ замість 390$, окуляри CHLOE за 65$ при вартості 180$
Cорочка та джинси Mango, 5 і 12 євро відповідно, туфлі Jean-Michel Cazabat за 50$ замість 390$, окуляри CHLOE за 65$ при вартості 180$

Свої щоденні луки Ірина створює, поєднуючи речі Mango, Zara, Jean-Michel Cazabat, Armani, Imperial. Сукні - важлива частина гардеробу кожної жінки. Завдяки стильним сукням та костюмам образ Ірини набуває виразної витонченості та жіночності.
Кофтинка American EAGLE  - 9$ - 48$, жилетка DEKKER -  67EUR – 240,  штани ZARA  9.99$, черевики Mojo Moxy 50$ - 150$, окуляри Calvin Klein sport.
Кофтинка American EAGLE - 9$ - 48$, жилетка DEKKER - 67EUR – 240, штани ZARA 9.99$, черевики Mojo Moxy 50$ - 150$, окуляри Calvin Klein sport.

Під девізом «взуття багато не буває» завдяки вигідним онлайн-покупкам Ірини стала щасливою власницею розкішних підборів Karl Lagerfeld, що обійшлись їй в 75 $ при вартості 380$. Знайшлося місце стильним босоніжкам Fendi, придбаним за 58$, зручним Guess та ексклюзиву від Jerome C. Rousseau.
Костюм BananaRepublic був куплений у «чорну п'ятницю» за 30$ при вартості  210$,  ботильйони Jarome C. Rousseau - 112$, початкова вартість 925$
Костюм BananaRepublic був куплений у «чорну п'ятницю» за 30$ при вартості 210$, ботильйони Jarome C. Rousseau - 112$, початкова вартість 925$


Гордістю гардеробу, що не лишає байдужими перехожих, є чобітки Calvin Klein, які вдалось придбати всього за 115€ при реальній ціні 809€.

Окремою можна говорити про онлайн-покупки сумочок з офіційного сайту MICHAEL KORS за ціною від 3000 грн та бонусом - гарантією від сайту на 1 рік, що значно цікавіше реальних 8000 грн.
Сукня Boston Proper  купили у «чорну п’ятницю» зі знижкою 80%, черевики  Calvin Klein  за 115 EUR при вартості  809 EUR
Сукня Boston Proper купили у «чорну п’ятницю» зі знижкою 80%, черевики Calvin Klein за 115 EUR при вартості 809 EUR

Один з головних атрибутів стилю – окуляри. Навіть відомі Chloe Аviator чи Pradacinema також стають більш доступними завдяки вмілому онлайн-шопінгу і обходяться в 70-150 $.

Білизна та купальники Victorias Secret, косметика та безліч аксесуарів відомих світових марок стануть вдалим доповненням до сучасних образів красуні.

Сукні - важлива частина гардеробу кожної жінки. Завдяки стильним сукням та костюмам образ Ірини набуває витонченості та жіночності. Серед фірмових речей є моделі відомих BOSTON PROPER.
Сукня BOSTON PROPER придбана в «чорну п'ятницю»  зі знижкою 80%, босоніжки  FENDI за 57$, куплені на сайті Therealreal (цей сайт - відкриття року, де можна купити нове дизайнерське взуття від 60 до 180$, те, що коштувало від 500 і до 1000)
Сукня BOSTON PROPER придбана в «чорну п'ятницю» зі знижкою 80%, босоніжки FENDI за 57$, куплені на сайті Therealreal (цей сайт - відкриття року, де можна купити нове дизайнерське взуття від 60 до 180$, те, що коштувало від 500 і до 1000)

Як бачимо, створити власний образ та наповнити гардероб дизайнерськими речами цілком реально, головне - правильно скористатись вигідними пропозиціями та вчасно зловити «hot price».

Тему шопінгу можна продовжувати нескінченно, але, на жаль, маємо дотримуватись певних рамок та обмежень. А тому на завершення прислухаємось до порад шопера зі стажем Ірини.
Синя сукня WhiteHouseBlackMarket, придбана зі знижкою в 60% за 57$, туфлі Dune London за 20$ при початковій вартості 180$
Синя сукня WhiteHouseBlackMarket, придбана зі знижкою в 60% за 57$, туфлі Dune London за 20$ при початковій вартості 180$


«Плануючи оновити свій гардероб, не забувайте про існування сезонних знижок і «чорних п’ятниць», не відкладайте заплановані покупки на початок сезону, купуйте заздалегідь: влітку - зимові речі, зимою - літні за знижками. Якщо не впевнені у необхідності моделі, відкладіть покупку, «не завалюйте» шафу стильним непотребом».

Цінуйте власну індивідуальність та будьте стильними.

P.S. Сподіваюсь, ви знали, що шкіряне взуття можна розтягнути в халяві до 3,5 см і до 1 см вздовж. А те, що у жінок "зона G" знаходиться в кінці слова shopping, знали?



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"і вже ввечері плануєте приголомшити всіх оточуючих своїм ексклюзивним луком" - ви шо москалі? яким луком? лук по нашому цибуля!
Відповісти
Лук це не цибуля у даному випадку, а look, з англійської до нас прийшов)))
Відповісти
найактуальніше, що цікавить людей під час війни та кризи, може краще розповісти де можна купити дешеві та якісні продукти щоб вижити
Відповісти
А де робили фото???
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк: віртуальний фетиш від Армані. ФОТО
02 червень, 2016, 12:43