На Волині п'ятеро осіб напали на підприємця та його сім’ю

На Волині п'ятеро осіб напали на підприємця та його сім’ю
Учора, 1 червня п’ятеро невідомих у масках ввірвалися до будинку 47-річного підприємця, мешканця Луцького району та застосовуючи насильство до нього та членів його сім’ї, заволоділи грошима, ювелірними виробами та ноутбуком.

Поліція розшукує зловмисників, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Близько 23 години, на подвір’ї будинку, розбійники вдарили по голові господаря після чого зв’язали його та проникли в будинок. У помешканні правопорушники зв’язали його 42-річну дружину та 23-річну дочку, 6-річного сина закрили у ванній кімнаті.

Погрожуючи фізичною розправою господарям розбійники заволоділи ювелірними виробами та грошами в сумі: 70 тисяч євро, 200 тисяч доларів, 15 тисяч гривень, 100 тисяч злотих, ноутбуком марки «Dell Inspiron» після чого втекли. Загальна сума завданих збитків становить 7 мільйонів гривень.

«Відомості внесені до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України», – повідомив Олег Кічук, керівник Луцького відділення поліції ГУНП у Волинській області.

Правоохоронці проводять всі необхідні заходи спрямовані на розшук та затримання зловмисників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Закон Савченко" у дії!!!
Відповісти
до чого тут цей закон?
Відповісти
Навіщо такі суми тримати 'під матрасом'
?????????
Відповісти
Ска, та введіть вже дозволи на зброю. Таких відчайдушних грабіжників стане в рази менше, будуть сцяти.
Відповісти
Мабуть офіційну зарплату приніс до дому?!!нехай ще прозвітує фіскальним і правоохоронним органам джерела походження даних грошей!цікаво мабудь буде!
Відповісти
Цикаво а що у цього потерпевшого записано в декларации???
Відповісти
цікаво,чи мав він субсидію
Відповісти
В кожноі нормальноі людини повинна бути зброя і таких мерзотників треба розстілювати на місці злочину ,а не захищатись стріляючи по ногах .
Відповісти
Як прийшло так і пішло. Таких грошей заробити чесно просто неможливо.Головне,що живі.Бог же палкою не б"є.Це попередження, а тепер хай дякує Богу,що живий і діти та жінка, і перестає красти, а живе за нашу заробітні плату 2000 тис і пенсію в 1000 та ніхто не прийде красти.Пограбували свої ж,ці,що знали,що у нього такі гроші.Для нас-це фантастика.Єремеєв з собою ж нічого не взяв,бо Богу непотрібно нічого.Голий прийшов,голий пішов у вічність
Відповісти
він чесний підприємець працює сам на себе має власну фірму,а той хто триндить шо заробити не можна чи хай поживе на 2000 тис.заздріть тихенько вам ніхто не забороняє почати власну справу.
Відповісти
ахахахахххх......смішно)) чого заробити не можливо чесно? працюю на даній фірмі, все чудово ....працюємо по усій Україні. Починали все з нуля 15 років тому. так що якщо комусь не вистачає клепки заробляти більше 2тис...то це лише ваші проблеми.
Відповісти
Останні новини
На Волині п'ятеро осіб напали на підприємця та його сім’ю
02 червень, 2016, 11:34