На Волині свекор побив невістку

На Волині свекор побив невістку
У Ковелі сімейна суперечка закінчилась побиттям жінки.

Пригода трапилась у Ковелі. Чоловік вигнав з хати жінку, і вона повернулася аж через десять днів пізно ввечері. Не встигла переступити поріг, як знову почалася суперечка, під час якої «благовірний» ображав, погрожував фізичною розправою та виганяв туди, звідки прийшла. - пише Kowel.com.ua.

При цьому між ними виникла шарпанина, в ході якої чоловік схопив її за горло, штовхав так, що вона кілька разів падала на диван та підлогу. Ч

ерез деякий час вийшов на вулицю. Жінка почула, що він розмовляє по мобільному телефону зі своїм батьком, якого попросив приїхати. Невдовзі вони обоє зайшли до квартири.

Так би мовити свекор відразу став виганяти невістку за двері, обзивати образливими та нецензурними словами, погрожувати. Жінка намагалася захищатися, як раптово отримала удар головою в перенісся, від чого присіла на коліна.

Наступного дня, оскільки їй стало гірше, вона вирішила звернутись за медичною допомогою в травмпункт Ковельської центральної районної лікарні. Лікарі встановили діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забої м’яких тканин, гематоми орбіт, носа, правої кисті.

За фактом завданих тілесних ушкоджень Ковельським відділом Національної поліції відкрито кримінальне провадження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Приудрік висатачає. А особливо чоловіків які принижують б"ють жінок втікають від проблем і від жінок. Зараз такі чоловіки що краще за коня заміж вийти наверно жінкам
Відповісти
Батько чоловіка мусить стояти за сина.
Відповісти
Если отец таким образом стоит за сына, значит сын - хлюпик, а отец подонок.
Это муж должен был защитить жену от неадекватного отца. Если бы был нормальным мужиком. Настоящий мужчина будет защищать женщину независимо от того, это жена его или вообще незнакомая девушка.
Відповісти
Нищеброды развлекаются
Відповісти
Гарний тамада,і конкурси цікаві
Відповісти
Останні новини
На Волині свекор побив невістку
02 червень, 2016, 12:59