Молодіжка «Волині» програла вдома «Металісту»

Молодіжка «Волині» програла вдома «Металісту»
У 8-му турі молодіжної першості України, «Волинь» програла вдома свої ровесникам із харківського «Металісту» із рахунком 3:4.

Про це повідомляє прес-служба ФК Волинь.

У матчі, який відбувся першого вересня, команду Анатолія Пісковця посилили декілька гравців із першої команди. Це щойно заявлений Ян Масло, який грав опорного півзахисника, Олексій Бабир та Душан Савич, який набирає форму після залікування травми.

Лучани дуже хвацько розпочали матч і почали дуже легко створювали момент за моментом. Роман Годований здійснив довгий прорив своїм лівим флангом, пробив, але після рикошету від захисника та сейву воротаря м’яч бемкнувся в стійку і вилетів на кутовий. Згодом Сергій Подригуля вривався у штрафну Денчука, але його удар із близької відстані заблокували. У Марковця було дві нагоди відзначитися після однаковісіньких навісів з лівого флангу на дальню штангу, проте удари Олександру не вдавалися.

«Металіст» відповів у першу двадцятихвилинку тільки трьома неточними ударами із далекої відстані. Але на 22 хвилині, наче холодний душ, стався автогол Віталія Приндети. Він переривав простріл з лівого флангу і зрізав м’яча у власні ворота – 0:1

До кінця тайму гості закрили господарів на власній половині, не створюючи проте якихось істотних моментів. «Волинь» же сподівалася на кілька стандартів – кутових і штрафних, але користі з цього не отримала. Крайні хави неохоче йшли вперед, а єдиний форвард Олексій Бабир перебував на голодній «пайці».

На другий тайм Анатолій Пісковець випустив двох номінальних нападників Хомченка та Савича. Але їхній вихід ситуації істотно не переламав – гості тримали м’яч знизу, шукаючи огріхи в захисних порядках лучан. І це їм вдалося на 58-й хвилині, коли після навісу з правого флангу Боровець підправив кулю у дальній кут – 0:2.

«Волинь» прокинулася і швидко відіграла один гол. Це Савич вивів Хомченка на ворота і Віктор, обробивши круглого, розстрілював їх з п’яти метрів, але Череватенко зіграв за воротаря і вибив м’яч рукою із лінії воріт. Пенальті та пряма червона захиснику. Удар з «крапки» Віталія Приндети був бездоганним і в лучан з`явилася надія звести гру до нічиєї, враховуючи власну чисельну перевагу. І все до цього йшло, адже спочатку Годований підключився до атаки і ледь не пробив правий нижній кут воріт харків`ян, потім Савич намагався через себе влучити у ворота – вийшло трохи неточно. Але із 73-ї до 78-ї хвилини «Волинь» примудрилася двічі пропустити, граючи у більшості. Незбагненні помилки центру захисту використали Бойчук і Ребенок – 1:4.

І це ще було не все. Хоча швидкості лучани істотно не збільшили і за рахунку 1:4, але справжній штурм харків’янам влаштували. Сергій Подригуля заробив пенальті, увірвавшись правим флангом атаки до штрафної. Цього разу одинадцятиметровий реалізував Савич. А на останній хвилині гри Душан відзначився результативним пасом на Булигу. Дмитро вийшов сам на сам і хоч із труднощами, але переграв Денчука – 3:4. Часу на щось істотніше у волинян більше не залишилося.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Молодіжка «Волині» програла вдома «Металісту»
02 вересень, 2012, 14:28