У Луцьку інспектор поліції покінчив із життям

У Луцьку інспектор поліції покінчив із життям
У Луцьку розслідують обставини самогубства інспектора поліції.

01 червня близько 22 години в квартирі за місцем проживання в обласному центрі покінчив з життям 27-річний інспектор поліції Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, - повідомляє прес-служба поліції.

Судмедекспертиза не виявила ознак насильницької смерті. Поліція відкрила кримінальне провадження.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції та керівництво ГУ НП у Волинській області. Поліцейські провели детальний огляд місця події та встановили, що інспектор поліції скоїв самогубство шляхом повішення.

Його тіло направили для проведення судово-медичної експертизи. Згідно з висновком експерта, ознак насильницької смерті не виявили. Також не має підстав пов’язувати самогубство офіцера із професійною діяльністю в поліції. Він успішно пройшов атестацію та мав бути призначений на посаду інспектора поліції в постійному штаті.

Відомості за даним фактом поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Вбивство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовуються усі обставини, які могли спонукати інспектора поліції до самогубства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жахіття. А як дізнались? Він з ким жив? Може не буде насильств а так хтось допікав!!!!Чи були батьки дружина чи діти треба все вияснити людина молода так не зробить напевно !!!!СПІВЧУВАЮ!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку інспектор поліції покінчив із життям
03 червень, 2016, 10:39