На Волині нетверезий чоловік викрав авто і потрапив у ДТП

На Волині нетверезий чоловік викрав авто і потрапив у ДТП
У селі Тоболи Камінь-Каширського району біля магазину 31-річний місцевий мешканець викрав автомобіль «ВАЗ-2121» і в’їхав на ньому в паркан односельця.

До Камінь-Каширського відділу поліції надійшло звернення 45-річного місцевого мешканця про те, що невідома особа заволоділа його автомобілем «ВАЗ-2121», - повідомляє прес-служба поліції.

Як з’ясувалося, в селі Тоболи Камінь-Каширського району потерпілий залишив автомобіль відчиненим біля торговельного закладу. Повернувшись, виявив, що авто зникло.

«Правоохоронці особу зловмисника встановили. Ним виявився 31-річний місцевий житель. Він незаконно заволодів транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Авто стояло біля торговельного закладу й було незачиненим, з ключами в замку запалення. Цим і скористався зловмисник», – розповів начальник Камінь-Каширського відділу поліції Валентин Чих.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, обмеження чи позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Крім цього, водія притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.130 (керування транспортним засобом особою, котра перебувала у стані алкогольного сп’яніння ) та ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) Кодексу про адміністративні правопорушення.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А резонансні крадіжки, які відбуваються у районі, вони не розслідують? Чи це їм невигідно? Люди в Камені нажахані безладом і зростом злочинності.... Зате у нас "найкращий" начальник поліції.....
Відповісти
Останні новини
На Волині нетверезий чоловік викрав авто і потрапив у ДТП
03 червень, 2016, 15:09