Ювелірна компанія «ВАШ Ювелір» відсвяткувала своє 27-річчя. ФОТО. ВІДЕО

Ювелірна компанія «ВАШ Ювелір» відсвяткувала своє 27-річчя. ФОТО. ВІДЕО
Ювелірна компанія «ВАШ Ювелір» цими днями відсвяткувала своє 27-річчя.

У сам День народження в магазині-майстерні, що на проспекті Соборності, 11а, діяла знижка -50% на усі позиції, - повідомляє Таблоїд Волині.

Для своїх клієнтів «ВАШ Ювелір» підготував іще один сюрприз – вечірку в стилі gold. Відбулося дійство у караоке-ресторані «Opera», куди були запрошені постійні клієнти, друзі та близькі власників «ВАШого Ювеліру», сім’ї Віктора Шеремети.

Серед відомих особистостей – родина Тяпунових (ЗАТ «Перлина»), Сергій Скулинець (шоу-мен, гурт «Шанс»), Наталія Толмачова (редактор «ВісникКо»), Ірина Матейчик (головний редактор журналу «D’LUXE»), Олена Штельмах (власниця ювелірних салонів), Олена Бекеша (організатор премії «Люди року. Волинь»), Ігор Семенюк (знаний тренер і молодий журналіст), весь колектив «ВАШого Ювеліра» та інші.




У свій двадцять сьомий день народження ювелірний бренд гостям заходу символічно подарував 27 подарунків, головним із яких був діамант. Ведуча вечірки, обличчя компанії і телеведуча Наталка Войтович у різноманітних вікторинах і конкурсах ці подарунки і роздавала.

Програма вечора була дуже насиченою – дегустація вин золотистого кольору від «WineTime», танці у стилі золотого бурлеску від шоу-балету «Cristals» і золоті джазові хіти у виконанні «Резус Блюз».

Золотий дизайн у декорі, золоті ласощі, конфеті, торт і дрес-код (золоті прикраси) – усе відповідало назві «Golden party». А кульмінацією вечора була презентація нової промокампанії, яка спрямована на ювелірне виробництво, адже «ВАШ Ювелір» - це не лише магазин, це і майстерня, де можна виготовити виріб на будь-яке замовлення. І славиться ця майстерня своїм ювеліром – Віктором Шереметою, який започаткував власне ювелірне виробництво саме 27 років тому.

У відеоролику, який презентували глядачам, показано усі етапи створення каблучки із білого золота і з діамантами. Відеоробота створена не як класичний рекламний ролик, а як мініфільм про кропітку, сумлінну і делікатну роботу ювеліра. Над ним працювала студія «Levan Space».

Вечір завершився святковим тортом і побажаннями від гостей творити для естетів Волині ювелірні шедеври іще багато-багато років.












































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ювелірна компанія «ВАШ Ювелір» відсвяткувала своє 27-річчя. ФОТО. ВІДЕО
03 червень, 2016, 16:16