Які двори оновлять в мікрорайоні ДПЗ цього року. ФОТО

Які двори оновлять в мікрорайоні ДПЗ цього року. ФОТО
Восени оновлять двір за адресою: вул. Бенделіані,1 та пр. Дружби Народів, 5.

Про це стало відомо під час зустрічі мешканців району з представниками влади.

Незважаючи на інтенсивний шумовий бар'єр, зумовлений дещо невдоволеними мешканцями, все ж нам вдалося почути головне: осінь обіцяє втішити лучан закінченням ремонтних робіт.

«До жовтня завершиться асфальтування проїзної частини на Бенделіані,1 та Дружби народів,5; також будуть приведені до норми мережі зовнішнього освітлення (у планах – встановлення 8-ми нових світильників). Окрім цього, разом із громадою було вирішено встановити шість елементів дитячого ігрового обладнання, серед яких гірки й дві гойдалки», - розповів перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

Активно обговорювали навколо території для смітників, оскільки останні разом з вербами та тополями (питання вирубки аварійних дерев) — грізні камені спотикання. Та все ж консенсусу було досягнуто: бабусі виберуть собі тінь іншої верби, а для усіх смітників відведуть одну спеціальну ділянку подалі від дитячого майданчику.

Одне з питань стосувалося «лежачого поліцейського». Тому прислухаючись до скарг мешканців, депутати запропонували встановити обмежувач руху на проїзній частині.

«Також цього року впорядкуємо територію від скверу «Дубки» до вулиці Грабовського, із «заходом» на два дитячих садочки: 22 і 23. Також біля 20-ї школи буде зроблено заїзд. Відремонтовано дорогу біля будинку по Шота Руставелі, 10», - розповів депутат від Солідарності Євген Ткачук.

«Окрім названих територій, мають відбутися ремонтні роботи на вулицях Гнідавська 63, 63-б і 65, вулиці Даньшина, частково Марка Вовчка, а також покладення бруківки на Дружби народів, 15», - доповнив колегу по фракції Микола Яручик.

На наступний рік передбачено ремонт прибудинкової території по Бенделіані, 5.
















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вулиця Боженка немає ні дороги ні майданчиків.Обідно що ніхто навіть не цікавиться.
Відповісти
Останні новини
Які двори оновлять в мікрорайоні ДПЗ цього року. ФОТО
03 червень, 2016, 14:16