У Луцьку відбувся чемпіонат міста з важкої атлетики серед молоді. ФОТО

У Луцьку відбувся чемпіонат міста з важкої атлетики серед молоді. ФОТО
У спорткомплексі обласної організації ФСТ “Динамо” відбувся чемпіонат міста з важкої атлетики серед молоді до 23-х років.

У його відкритті взяли участь міський голова Микола Романюк, його заступник Юрій Моклиця, начальник управління молоді та спорту обласної державної адміністрації Ігор Дмитришин, начальник управління з фізичної культури і спорту міської ради Юрій Волинець, депутат міської ради, майстер спорту з пауерліфтингу та важкої атлетики Андрій Авраменко, голова федерації важкої атлетики Волині Ростислав Кухтей, - повідомляє Луцька міська рада.

Змагання проводилися з метою розвитку та популяризації важкої атлетики в місті, підвищення рівня спортивної майстерності важкоатлетів,відбору кандидатів у збірну команду міста для участі у відповідальних змаганнях, пропаганди здорового способу життя. Загальне керівництво з організації та проведення змагань здійснило управління з питань фізичної культури і спорту міської ради.

До участі в змаганнях допускалися юнаки та дівчата 1992 р.н. і молодші не нижче ІІ спортивного розряду, відповідно до заявок фізкультурно-спортивних організацій. Учасники змагаються у вагових категоріях: жінки: 48; 53; 58; 63; 69; 75; +75; чоловіки: 56; 62; 69; 77; 85; 94; 105; +105.

Микола Романюк щиро привітав учасників чемпіонату, побажав їм, щоб ці змагання стали для молодих спортсменів початком перемог у всеукраїнських та міжнародних чемпіонатах, удачі та нових здобутків і перемогти найсильнішим.

Андрій Авраменко подякував міському голові Миколі Романюку за підтримку спортивної галузі, сприяння розвитку фізкультури у місті і на згадку про чемпіонат подарував символічний подарунок.
















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відбувся чемпіонат міста з важкої атлетики серед молоді. ФОТО
03 червень, 2016, 22:49